malkolnsP - AABLV [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

AABLV [27. Feb 2018|09:57]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja man kjāds jautātu vai man ir žēl Anša Ataola Bērziņa, es atbildētu - Nope, man viņa vispār necik nav žēl.
Linkkomentēt

Comments:
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:27. Februāris 2018 - 12:08
(Link)
ņu, ņu, ko ta' šis tev nodarījis? traucē dragāt kulakā?
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:27. Februāris 2018 - 12:46
(Link)
Tu gribi dirsties ar mani? Kāpēc?

Es negrasos attaisnot cilvēku par viņa idiotismu, viņam ir bijušas neskaitāmas iespējas tikt no šī visa sūda ārā neskartam, bet viņš, kā tāds idiņš bāž galvu sūdos arvien dziļāk un bļauj, lai kāds viņu izvelk ārā. Tak ej dirst Ansi Ataol Bērziņ, izciet sodu un beidz čīkstēt. Vajadzēja vienkārši aiziet pāris reizes uz probācijas dienestu parakstīties un vairāk domāt par to, ko labu viņš var izdarīt saviem bērniem, nevis mukt uz čehiju un taisīt kaut kādu skandālu, no kura visvairāk cieš viņam vistuvākie cilvēki un neviens cits. Yo
[User Picture]
From:[info]teja
Date:27. Februāris 2018 - 20:20
(Link)
viņš ir dooras draugs
[User Picture]
From:[info]teja
Date:27. Februāris 2018 - 20:20
(Link)
tāpēc
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:27. Februāris 2018 - 20:36
(Link)
skaidrs, tas gan manas domas nemaina
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:27. Februāris 2018 - 20:55
(Link)
Ansis nav man draugs, lai kā es to vēlētos. Es to zelli esmu saticis divreiz pa piecām minūtēm. Nu, jā vēl 8 stundas čehu tiesā, bet tur mums bija liegts komunicēt.
tai pat laikā viņš man neapšaubāmi ir vairāk draugs nekā visa fakinā ciba un feisbuks un draugi elvē kopā ņemti. es zinu, ka esmu biasēts, vairākos līmeņos, bet, druagi, es jums liecinu – es esmu centies iedziļināties, un es bladī slīkstu. nespējā atrisināt tik acīmredzamu vienādojumu. ar diviem binōmiem, da hoķ trim.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:27. Februāris 2018 - 20:48
(Link)
tā ka precīzi dirsties un konkrēti ar tevi, tā nav.
bet zloba ir pamatīga, tāda monstrīga roka, kas sagrābusi zarnas dūrē, un ne vella neatlaiž.
acīmredzot naivi iedomājos, ka kļūs vieglāk, ja kādam uzdirsīšu. teikšu godīgi – nu ne par matu.

tā ka sorrī, vecīt. Tev vnk paveicās būt vienīgajam manā listē, kas vispār AABCZ pieminējis, turklāt ar augstprātīgi nīgru vārdu.
man tik neprātīgi, bļaģ līdz ēvelei, ir piegriezies, ka mēs esam kļuvuši par dīvāna PončikPilātiem, uzpūtīgiem soģiem ar trūcīgu vai gaužām virspusēju apgaismību/iedziļināšanos katrā konkrētā jautājumā.

Tu sūti Anšeli uz konkrētu azimuti + novēli izciest sodu un beigt čīkstēt. (hehe, tikko ienāca prātā, ka tevis minētais sūds čangaliski nozīmē to, ko mums, čiuļiem, sods. jo suods latgaļiem ir dārzs )
Tāpat diagnosticē iedzimtu vai dzīves laikā iegūtu idiōtismu. ko es, citstarp, neapšaubu. man ideōtēs ir divas īkšķa definīcijas: dostojeviskais „cilvēks ar labu izglītību, bet bez konkrētas nodarbošanās” vai antīkais „savdabis, savas takas minējs whatever you mothefuckers say”. Ansis iegulst abos plauktiņos un vēl vismaz pārītī. Tak neviens no tiem nav pelnījis, ka džeku brutāli atpizģī pogainie.
Un tu man te biōmaķ neklārē sūdu par bērniem vai tuvākajiem. Jo džekam, lūk, raksturs neatbilsot priekšrakstam.
[atkal uzcepos, bet te pa vidu ir bijušas vairākas notikumiem piepildītas stundas] davaj, paturpināsim citreiz.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:28. Februāris 2018 - 09:05
(Link)
Hmm, es jau nesaku, ka šāda cietumsargu izturēšanās pret ieslodzīto ir OK. Nav OK, bet tas ir cits jautājums. Šeit es runāju par to, ka man nevar būt žēl cilvēka, kas tīšuprāt uz kaut ko tādu ir gājis. Nevienam tak nav noslēpums - ja tu neej uz probāciju nosacīta soda laikā, tevi liek cietumā. Tāpat kā nevienam nav noslēpums tas, ka cietumā nav viegli un ka cietumā vispār daudzas sociālās sistēmas balstās uz fizisku izrēķināšanos. Tāpēc ja tu, cilvēk, gribi kļūt par mocekli un tīšuprāt ej uz cietumu, apzinādamies to, kas tev draud, tad manās acīs tava čīkstēšana par to, ka ir grūti ir nesakarīga. Ciets ir cietums, nav jau mīkstums, kā smejies.
Es netiesāju Ansi, es zinu, ka viņš ir vainīgs pie stūrgalvīgas cīņas ar vējdzirnavām.
Un visbeidzot, tas ko es varu spriest par AAB personību no man pieejamās informācijas, liek man aizdomāties par dāžadiem scenārijiem, kur AAB ar savu monumentālo stūrgalvību čehu cietumsargiem izrāda nepakļaušanos un viņiem nekas cits neatliek kā viņu dauzīt, lai citi ieslodzītie nesadomājas sazinko. Atkal - es nesaku, ka tas ir ok, es saku, ka man šķiet, ka cietumos tāda sistēma vienkārši pastāv. Mēs protams varam runāt par to, ka ja mēs gribam redzēt kaut kādas pārmaiņas, tad mums ir jāpastāv par saviem ideāliem un tā tālāk, bet tad man ir jautājums - par kādiem ideāliem AAB var pastāvēt ieslodzījumā, kādu sistēmu viņš var mainīt no čehu cietuma? No malas, spriežot cik visrspusēji vien iespējams es saku - AAB ir drausmīgas problēmas ar autoritātes atzīšanu kombinācijā ar fatālu stūrgalvību un šādas rakstura īpatnības nav tās labākās, ko izrādīt cietumā. Un tāpēc gala beigās man jāsaka - Pats vainīgs Ansīt!
[User Picture]
From:[info]punkts
Date:1. Marts 2018 - 17:36
(Link)
Nevajag sagaidīt sapratni no cilvēkiem, kam ir svešs tavs liktenis.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:2. Marts 2018 - 04:40
(Link)
sak, nevar prasīt, lai visi to saprot, ko man nozīmē naivais ku-kū?
[User Picture]
From:[info]punkts
Date:2. Marts 2018 - 07:30
(Link)
Apmēram. Tikai es nezinu, kāds ir cits risinājums.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:2. Marts 2018 - 09:20
(Link)
lai atrastu risinājumu (uzvaru), vispirms skaidri jāsaprot, kāda spēle tiek spēlēta (noteikumi, pretinieki, iesp. sabiedrotie) un bez liekām emōcijām jāizpēta spēles laukums. ja izskatās pēc pilnīgas žōpas, jāmēģina izslīdēt no piedāvātās spēles un jāpiedāvā/jāieparī savējā. tāda tā sausā teōrija. man šos divus gadus emōcijas ir riktīgi traucējušas un bremzējušas. pie šrinka principiāli neeju, draugi (pagaidām) nespēj palīdzēt. lai gan beidzamajās dienās, kad ziņa par džeka brutālu atmočīšanu sortīrā ir sasniegusi plašākas tautiešu masas, neticami daudzi man ir zvanījuši un rakstījuši, un uzdevuši Černiševska jautājumu. [cogitō ta zumm, a ģelaķ što?]
vārdsakot, jāierauga uzvara un tad iztēlē jāatkāpjas. tā nebūs gļēvulība, jo tur var slēpties ze risinājums.