mala ([info]mala) rakstīja,
@ 2013-07-08 20:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mīlīgākais moments visā bija sadziedāšanās beigas šorīt, kurās ārā metošo apsargu apstāvēts sareibis Sirmais diriģēja spontāni savākušos apm 50 cilvēku korīti.
Bet visādi citādi pārgurums pāri visam. Drošvien jau, ka bija skaisti bez gala, pilnīgi žēl, ka cītīgi gāju uz visiem mēģinājumiem un nepaklausījos no malas. Vienīgi bišķi saskābums par beigās piekabināto noslēdzošo gandrīz popsu. Varjaubūt, ka saliedēšanu tas izveic lieliski un pēc 100 gadiem tāda vai citādāka Dvēseles dziesma nonāks pūtvējiņu vietā, bet pagaidām tas tāds pasaakumu nonivelējošs piestiķējums.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]magic_raddish
2013-07-09 08:50 (saite)
ai nu prasās kādu popsu, citādi man kā skatītājam puse dziesmu nav zināmas un ir garlaicīgi to skatīties. Es pieļauju, ka viss lielais prieks ir pašiem dziedātājiem - tā dziedāšana, tāpēc jau var mazlietiņ ļaut papriecāties arī skatītājiem ar viesiem tiem Saule Pērkons Daugava.

(Atbildēt uz šo)


[info]magic_raddish
2013-07-09 08:54 (saite)
Piemēram tā dziesma, kura sastāvēja tikai no vārdiem "Dievs svētī Latviju", kas tika atkārtoti kādas 100 reizes, nebija pārāk klausāms gabals, kā arī tautas dziesmas muzikāli nav izaicinoši klausīties. Bet tā dvēsele ir tajā vienotībā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mala
2013-07-09 13:18 (saite)
tur tā lieta, ka ar Sauli Pērkonu Daugavu, Putvejiniem utml viss jau ir õsom, aizkustinoši un vienojoši, un nav skaidrs, kāpēc pēc tiem jāpieliek kaut kas stipri pliekanāks. tāda pati neizpratne par Tevis minēto no Dievs svētī Latviju sastāvošo dziesmu un vēl dažām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]magic_raddish
2013-07-12 09:38 (saite)
Kopsummā man patīk dziesmu svētki un es varētu censties kaut kā ielauzsties kādā korī vai deju pulkā līdz nākamajiem, tikai es čerkstu kā tāda vālodze un kājas kustināt arī nemāku, bet nu man ir 4 gadi priekšā :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?