MaKo
Pelmeņi 
25.-Sep-2014 05:29 am
Rīta agrumā sagribējās pelmeņus. Paštaisītus.
Bet nav kur sasaldēt, saldētava pilna ar zemenēm.
Comments 
25.-Sep-2014 02:47 pm
Kas tur klāt jālej?
25.-Sep-2014 05:52 pm
~ 1/4 triple sec vai cointreau
~3/4 baltā tekila (var baltu rumu, tad būs daikiri)
mazliet citrona sulas
cukurs, ja bez tā par skābu
un tad to visu var blenderēt ar tādām pašām sasalušām zemenēm kopā
25.-Sep-2014 05:52 pm
parastā margarita = 1/3 triple sec 2/3 tekila, laima sula, cukurs
25.-Sep-2014 09:35 pm
Zemenes no manis, pārējais - no tevis. Brauc ciemos ;)
This page was loaded Maijs 3. 2024, 7:51 pm GMT.