MaKo
Maize 
10.-Maijs-2007 11:39 pm
Kenwood BM256Mirkļa untuma iespaidā iegādājos maizes cepjamo krāsniņu Kenwood BM256. Ideāli - ielej ūdeni, ieber miltus, cukuru, sāli, raugu, sauso pienu - pati samaisa, pati uzraudzē mīklu, un smuki uzcep. Pie kam var uzlikt taimeru, lai sāk cept tā, lai no rīta tev brokastīs būtu svaigi cepta maize. Tagad sēžu un loku iekšā mīkstu, siltu baltmaizi, ar kraukšķīgu garoziņu, sezama sēkliņām pa virsu, ar pašvārītu ābolu zapti (ziniet, tādu ar krustnagliņām un kanēli), un uzdzeru siltu pienu.



Maize

Maize
Comments 
10.-Maijs-2007 11:50 pm
Pats sev maiznieks :)
10.-Maijs-2007 11:51 pm
Pats sev ēdājs. 1/2 kukuļa (puskilo izmēros) pazuda pārdesmit minūtēs.
10.-Maijs-2007 11:56 pm
Ash pasham taadu briinumu sagribeejaas :)
Rupjmaizi gan laikam jamaa nemaak?
11.-Maijs-2007 12:00 am
Nu, tādu pusrupjmaizi. Ar rudzu miltu un iesala piedevām. Lāču maize tai pa spēkam nebūs. Graudu maizi var, keksus var, zapti var viņā vārīt pat. Un mīcīt un uzraudzēt mīklu piem, pīrāgiem (ko vēlāk cept parastajā cepeškrāsnī).
11.-Maijs-2007 12:06 am - A
Uzraudzēt zapti un piesmiet pīzdrādziņus ar var? Ja jā, tad es to gribu redzēt.. :)
11.-Maijs-2007 12:08 am - Re: A
Pīrādziņiem var tikai mīklu uztaisīt, pēc tam gaļa jāmāna iekšā pašam un jācep cepešplītī.
Bet uztaisīt labu mīklu ir grūti ar rokām.
This page was loaded Jun 1. 2024, 10:45 am GMT.