MaKo
 
21.-Sep-2005 01:49 pm
Nevaru noklusēt par Cibas pārdošanu. Ko jūs satraucaties? Nedomāju, ka katru lapu pārbāzīs ar baneriem - uz tiem mūsdienās neko daudz nopelnīt nevar. Drīzāk būs dažādi SMS pakalpojumi - par jauna Cibiņa piereģistrēšanu, par lietotāja privilēģijām, par iespēju izdzēsties un atjaunoties galu galā.
[info]watt dara ļoti pareizi, jo cik saprotu - projekts prasa tādus dzelžus un trubu sakariem, ka nebūt nav tik viegli to turēt vienam. Un tad ir divas iespējas - pamest maizes darbu un pašam mēģināt biznesu uzsākt - vai atdot noorganizētu un plaukstošu pasākumu kādam, kam biznesa vadīšana ir profesija. Nu jā, vēl ir trešā iespēja - format c:. Paspēlējāmies un pietiek.
Protams, ka tas rada bažas - ja nu jaunais īpašnieks nopublicēs "Latvijas Vēstnesī" un "Vakara Ziņās" visus jūsu privātos postus? Vai varbūt aizliegs rakstīt vispār, un turēs Cibu kā muzeja eksponātu. Vai ieliks katrā postā obligātu "Wiiiiiiiiiiii", ar kura izņemšanu būs jāmaksā nauda... Var vēl citus paranoiskus variantus izdomāt. Bet ticiet man - neviens nemaksās naudu, lai nokautu to, ko pats nopircis.
Tiem, kas raud par Cibas Gaišā Tēla komercializāciju - brauciet uz Baltkrieviju. Tur komercializāciju aizliedz likums un Lukašenko. Vai rakstiet savas dienasgrāmatas uz pašaudzētu bambusu lapām ar sirds asinīm - lai riebīgo biznesmeņu netīrās ķetnas neapgāna domu lidojumu.
Comments 
23.-Sep-2005 04:11 pm - Man rūp kas cits.
Nu, nebūs Ciba, būs LJ, vai cita kāda vieta. Es par to, ka labi cilvēki, kas iepazīti, pazūd. Jo ja viņu var satikt tikai šeit, viņa mājās uz dīvāna un Rīgas krogos (kurus neapmeklēju) - tad nahrenizējoties no šejienes, viņš nahrenizējas no manas dzīves. Un man tas nebūt nepatīk - nav labu cilvēku tik daudz.
This page was loaded Maijs 19. 2024, 1:49 am GMT.