MaKo
 
21.-Sep-2005 01:49 pm
Nevaru noklusēt par Cibas pārdošanu. Ko jūs satraucaties? Nedomāju, ka katru lapu pārbāzīs ar baneriem - uz tiem mūsdienās neko daudz nopelnīt nevar. Drīzāk būs dažādi SMS pakalpojumi - par jauna Cibiņa piereģistrēšanu, par lietotāja privilēģijām, par iespēju izdzēsties un atjaunoties galu galā.
[info]watt dara ļoti pareizi, jo cik saprotu - projekts prasa tādus dzelžus un trubu sakariem, ka nebūt nav tik viegli to turēt vienam. Un tad ir divas iespējas - pamest maizes darbu un pašam mēģināt biznesu uzsākt - vai atdot noorganizētu un plaukstošu pasākumu kādam, kam biznesa vadīšana ir profesija. Nu jā, vēl ir trešā iespēja - format c:. Paspēlējāmies un pietiek.
Protams, ka tas rada bažas - ja nu jaunais īpašnieks nopublicēs "Latvijas Vēstnesī" un "Vakara Ziņās" visus jūsu privātos postus? Vai varbūt aizliegs rakstīt vispār, un turēs Cibu kā muzeja eksponātu. Vai ieliks katrā postā obligātu "Wiiiiiiiiiiii", ar kura izņemšanu būs jāmaksā nauda... Var vēl citus paranoiskus variantus izdomāt. Bet ticiet man - neviens nemaksās naudu, lai nokautu to, ko pats nopircis.
Tiem, kas raud par Cibas Gaišā Tēla komercializāciju - brauciet uz Baltkrieviju. Tur komercializāciju aizliedz likums un Lukašenko. Vai rakstiet savas dienasgrāmatas uz pašaudzētu bambusu lapām ar sirds asinīm - lai riebīgo biznesmeņu netīrās ķetnas neapgāna domu lidojumu.
Comments 
22.-Sep-2005 12:10 pm
Es Tev piekrītu, bet ne pilnīgi.
SC ir pilna ar kompadrēm un gudrām galvām (un daudzi no viņiem strādā ISP). respektīvi ja tā kārtīgi padomātos, varētu gan stabili sahostēt, gan pamaksāt.+ Variants būtu ieviest moderatorus, kas pieskatītu un uzlabotu SC.
Turklāt sen pierādījies fakts, ka reāli no WEB lapu bega biznesa sanāk 2 iespējas papelnīt. 1) iegūt super duper lietotāju skaitu un mest sūda reklāmas uz katra stūra. 2) taisīt vairāk maksas fīču. (piemēram viens posts 0.05 LS - kas tiek piestādīts pie kāda no nebeidzamajiem rēķiniem.

Protams es atbalstu [info]watt par viņa lēmumu, jo viņš ir noguris pēc ieguldītā darba un grib saņēmt atalgojumu. nu kaut kā tā.
This page was loaded Maijs 18. 2024, 10:57 pm GMT.