es pats personīgs ([info]maigs) rakstīja,
@ 2007-07-08 16:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu lūk es atradu savu ideālo meditāciju - lasīju zāļu tējas, vispirms iekāros lielajos liepuziedu stropos un starp bitēm sapņaini zummzēju līdzi, bridu arī gumijniekos pa grāvjiem un slapstījos starp vīgriežiem, tad sēdējo pierāvis ceļus pie sejas, piekusis no dienas karstuma, pļavā. nevareju saprast kur dzīvo mana ideālā dzīve. tajā brīdī jau nu pavisam nevarēja saprast.
gribējās tomēr arī spānijas. atceros, kad aizbraucām no barselonas ar nakts vilcienu uz madridi, pamodos, kad svīda gaismiņa ar briesmīgu tukšumu sevī, kaut gan visi atvadījāmies ar smiekliem un tīri tādi laimīgi.
ar to jau arī nepietiek, šķiet no baigās filozofēšanas piekusuma, vakar aizmigu un apdedzināju saulītē dibenu, taga visiem varēšu stāstīt, ka iesēdos skudru pūznī.
tā jau ir kā saka - plika dirsa briesmās


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pika
2007-07-06 17:46 (saite)
Soulsister, ar mani tāpat - es domāju par tām pļavām un drogu vākšanu. Tāds miers. Jāņu rītā pat aiznesu saliekamo gultu un gulēju pļavā, līdz sāka smidzināt.

Naktī uz 4. jūliju sasviecinājos ar Kuskusu uz Blaumaņa ielas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maigs
2007-07-06 21:08 (saite)
nu jaa, vinsh (kuskuss) tur bija pat uz vairaakaam dienaam atstaats, jo nu nebija nekaada amizantaa prieka braukt uz imantu. :)
man ir sakraajushies dazhi jautaajieni, kurus regulaari meegjinu uzdot tev, kas parasti nav maajaas -
nu luuk
1) pagaajushajaa astrobangaa bija tada dziesminja ko dziedaaja kaut kaads aziaats siikaa smalkaa balstinjaa (skjiet taa dziesma, kaa tu teici, ir arii paardesmit reizhu speeleeta tavaa jaanju ballee), kaa vinja saucaas?
2) vai jaukajiem radiocilveekiem ir kaada iespeeja fonofestaa vai uz abpositiivo festivaalu kaadu dabuut par briivu iekshaa? vai par mazaakaam naudinjaam? naudastaupiishanas ietvaros kaa vienmeer mekleeju alternatiivas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?