magda ([info]magda) rakstīja,
@ 2005-01-17 22:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vienīgā lieta, kas man ļauj izdzīvot, ir rakstīšana, pierakstīšana, uzrakstīšana. °
Pirms cibas man bija kompleksi. Es rakstīju mazās grāmatiņās un viņas ļoti slēpu. Nevienam nerādīju. Skolā man nepatika savus sacerējumus dot mammai pārlasīt. Svešiem - jā, bet savējiem - nē. Savējiem es negribēju rādīt to, kas man iekšā. Man negribējās, lai viņi tiek vēl tuvāk. Toreiz mani glāba domāšana, izdomāšana, pārdomāšana un reizi pa rezei zīmējumi vai pieraksti mazās grāmatiņās.

Tagat. Tagat arī negribētu, lai mani cilvēki lasa manu dienasgrāmatu. Viena mazā grāmatiņa man darbā nolikta drēbju skapī. Tur neviens neskatās. Tur visa mana iedzīve. Mājās vēl aizvien mazās grāmatiņas neturu.

Ja pie cibas netieku, tad ir zīmēšanas albūms vai stenogrāfijas burtnīca. Stenogrāfijas burtnīca gan stāv mājās, jo tos ķeburus neviens nemāk izlasīt.

Un tā es dzīvoju no viena ieraksta līdz nākamajam. Jo vairāk ierakstu, jo švakāka jūtos. Ja maz ierakstu, esmu dzīvotāja (vai pe neta neticēja). Bet visbiežāk jau dzīvotāja.

Citreiz ir tik slikti, ka tikai melni vārdi nāk. Citreiz, tikai kaut kādi burtu virknējumi.

Un no ieraksta līdz ierakstam. No reizes līdz reizei. Jā - tas ir tā kā mīlēties. Tā kā parādīt kaut ko ļoti savu. Kaut ko tik savu, ka svešie novēršas. Nesaprot. Bet cibā nav svešo. Ir tikai svešinieki.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kinda
2005-01-18 09:21 (saite)
man rakstīt cibā ir viegli tikmēr, kamēr es zinu, ka visi ir svešinieki un/vai savējie. bez svešiniekiem un savējiem ir cilvēki, kuriem es negribu stāstīt, kā man iet, kuriem nav jāzin nekas par mani. laiks, kad rakstu virtuālajā vidē, lai parādītu "kaut ko tik ļoti savu" ir beidzies. pirms diviem, trim tā bija, bet tagad vairs nē.
tā lūk ir ar mani :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]magda
2005-01-18 10:28 (saite)
Žēl. Patiesībā žēl, ka ciba par pahazuhu kļūst. Šobrīd man tas ir tā. Pēc laika viss mainīsies. Tagat ir tā kā ir. Kas to lai zina, kā būs pēc tam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kinda
2005-01-18 11:06 (saite)
nē, ir forši, ka tu tā vari. ir interesanti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?