magda ([info]magda) rakstīja,
@ 2007-08-30 20:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Puikas aizgriežas jeb kāpēc es neaiztgāju pie Klaudiskajas šovakar
Sākšu ar seju. Viņa izskatās drausmīgi. Tiešām drausmīgi. Sarkana ar baltiem puniem. Un nedaudz aizpampuši plakstiņi. Šāds izskats mani sāka piemeklēt aizvakar pēcpusdienā vēlā. Kritiski sāku justies vakar jau no agra rīta. Šorīt jutos nedaudz labāk. Jo nomainīju pūderkrēmu...

Seja izskatās tiešām traki. Tā, ka tagad kauns iet ārā. Vai vispār ar kādu runāt tuvāk par desmit metru attālumu, bet labāk izvēlos telefonu tomēr.

Nu, meitenes, jūs varat iedomāties, kāda izskatos.

Ir vairāki iemesli, kāpēc tas tā varētu būt:
1. Šādu reakciju varētu būt izsaukušas kellogs kukurūzas pārslas, kurās ir arī kaut kas no miežiem. Kellogs pārslas sāku ēst pirmdienas pēcpusdienā. Ar pienu.
Pārslas beidzu ēst šodien. Un kādu laiku neēdīšu. Jo negribas vairāk.

2. Šādu reakciju varētu būt izsaucis Rimmel pūderkrēms ar a un c vitāmīnu un gaismu atstarojošām daļiņām, kam manu seju vajadzēja padarīt sevišķi gludu un mirdzošu visas dienas garumā :-) Pūderkrēmu pirmo reizi uzsmērēju pag.sestdienas rītā.
Krēmu nomainīju šodien uz veco labo Loreāli. Un jau no rīta sajutos labāk :-)

3. Šādu reakciju varētu būt izraisījusi avārijas tabletīte (nestāstīšu kad dzēru ;-)), bet apmēram ap to pašu laiku, kad smērēju rimmel pūderkrēmu un ar dāmu kristīni dejoju atvadu deju pie stulba dīdžēja, dzēru saldējuma kokteili un skatījos uz smuku puiku.
Tagad viss ko biju sasinhronizējusi ar Dāmu Kristīni ir pajucis, ja nu vienīgi viņa nav man piesinhronizējusies. Bet nez vai, jo viņa šodien uzkāpa uz kuģa un no stresa droši vien nekāda sinhronizācija nav iespējama. Plus vēl mana tabletīte.

Nu un visu šo pārdomu rezultātā es esmu mājās un skatos kā pa ielu staigā mani pasniedzēji, nevis esmu kādā jaukā dzīvoklī Raiņa blv, lai skatītos kalnu bildes...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pata
2007-08-30 20:44 (saite)
es balsoju par tabletīti. tam patiešām ir medicīnisks izskaidrojums, jo tas, kas notiek mums uz sejas, ir ciešā mērā saistīts ar mūsu hormonālo sistēmu. vismaz es tam ļoti ticu, balstoties uz savām necilajām zināšanām un pavisam neesošo personisko, bet citu klātesošo pieredzi augstāk minēto līdzekļu lietošanā :*
P.S. bāc, es neesmu feministe :D:D:D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]magda
2007-08-30 21:27 (saite)
Oooo, kas ir tie citi klātesošie?
P.s. Es jau neteicu, ka tu esi feministe. Es runāju par tevī esošo feministi :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pata
2007-08-30 22:08 (saite)
da man te lielākais družku īpatsvars papildinās ar hormoniem (dažādās formās) izsargāšanās nolūkos - gan regulāri, gan avārijas keisos. tas avārijas variants vispār ir kaut kāds megaložmetējs. daudz kas ir atkarīgs no organisma īpatnībām, taču būtībā visa tā ķīmiskā kontracepcija cieši saistās ar izrietošo neauglību vai nopietnām problēmām ieņemt bērnu. saprotu, ka dzīve un vajadzība piespiež, bet sekas ilgtermiņā nereti ir tādas, ka nākas daudz ko nožēlot. nav jau alternatīvas nekādas spožās, tā kā - ai, par visu mēs dzīvē maksājam!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lee
2007-08-30 21:35 (saite)
Tablete!!!
man ne tas vien no viņas bija!

Bet pūderkrēmu labāk nelietot tagad vispār, lai āda "elpo" un atgūstas

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]magda
2007-08-30 21:37 (saite)
Hmmm, nu zini, izskatās tiešām ļoooooti baisi un darbā es NEVARU tik baisa rādīties...bet slimības lapu nedod šādiem keisiem. Tā kā būs vien rīt jāliek...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gomo
2007-08-31 09:56 (saite)
Tev vajadzetu uztaisit testu uz alergeniem..un labako kremu un kosmetiku vispar Tev varetu ieteikt kosmetalogs...
Dzer daudz shkidruma (udens)..lai tiras ara.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?