mafia ([info]mafia) rakstīja,
@ 2013-11-07 14:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Daži cilvēki, kuru izpratne par ēdiena gatavošanu beidzas ar to, ka vienīgā mērce ir miltu mērce, bet vienīgais kā ēdienam pievienot tomātus- kečupa uzgāšana...liek man justies kā nez kādam 5zvaigžņu pavāram. jēziņ, kā cilvēki dzīvo savas dzīves nekad nemācoties neko jaunu, neinteresējoties par veselīgām alternatīvām un mūžīgi mūžos rīkojoties pa vecam ???


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]unpy
2013-11-07 14:58 (saite)
Ja kaut kas konkrēti garšo, kālab gan riskēt ar kaut ko jaunu, ja pastāv iespēja, ka tas jaunais negaršos?

Par veselīgajām alternatīvām vispar nospļauties. Ja jāizvēlas - garšīgi pret veselīgi, protams, ka izvēlēšos garšīgi, nav jēgas izniekot dzīvi, ēdot ko negaršīgu tikai tamdēļ, lai dzīve būtu garāka, attiecīgi - ilgāk tas negaršīgāis jāēd:))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mafia
2013-11-07 18:59 (saite)
Nu kad kādu laiku ēd mazāk sāli, cukuru, pusfabrikātus, kecupus un kölas, tad pierod pie normāla/veselīga ēdiena un nemaz nevar vairs pēc tam ieēst tās ķīmijas, mēle paliek jēla. tā vismaz ar mani notika un ar veselīgāku izvēli es domāju buljonu kubu vietā bezsāls garšvielas, un kečupa vietā tomātus vai konservetus tomātus, neko jau īpašu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?