mafia ([info]mafia) rakstīja,
2 porcijām - 4 olas atdala dzeltenumu no baltuma. Dzeltenumus samaisa ar cukuru un vaniļas cukur. Baltumu saputo. Uzvāra pienu, vārošā pienā ar karoti liek saputoto olbaltumu un apvāra tādās "salās". Ar putu karoti viņus tur apgriež, bet tas ir ātri - īsu mirkli tā apvārīšana. Tos izņem un saliek šķīvjos. Tad tai pašā pienā ielej dzletenumus un vāra, maisot, kamēr mazliet sabiezē. Un viss. To lej virsū baltajiem šķīvjos un gatavs :)
cukuru liek tā, lai diezgan salds sanāk. Un vaniļas cukuru ar var daudz likt - lai riktīg pēc vaniļas garšo. Un ēd viņu atdzisušu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?