mafia ([info]mafia) rakstīja,
@ 2008-10-17 10:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Beidzot vairs nav šaubu - kas par dienu! Piektdiena! :)
uurrā

p.s. Pēc modinātāja noskanēšanas notika neparedzēts atgadījums, kas ar mani atgadās labi ja paris reizes gadā - es atlūzu ar telefonu rokā :D Un paspēju 20 minūtēs nosapņot vidusskolas salidojuma ievadpārtiju, kurā uzstājās Xavier Naidoo (kinda atkal smadzeņu asprātība - jo viņš jau dzied vāciski un kas vēl labāk derētu vācu valodas vidusskolai, ja ne dziedošs vācietis) ! heh.

Btw īstais salidojums notiek šodien, bet since man nav lielu panākumu - ne es esmu firmas viceprezidents, ne man vīrs, ne man bērni,- tad nav nekā ko atrādīt, un tad nu netaisos tērēt 6 stundas ceļam, lai to saprastu salidojumā. lol


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cuba
2008-10-17 13:52 (saite)
Par tiem salidojumiem - tā ir kā ir.
Man zināms gan bijis tikai viens - 2 gadus atpakaļ. Bet arī nepiedalījos. Iespējams kāreiz arī tādu pašu iemeslu dēļ, ka tāds pats dunduks-rītards vien biju, nekādas izaugsmes dzīvē. Tad vēl arī pie stūres pat nebiju. Un bija kinda tā, ka nemaz negribējās satikt pārējos, kuri tur Turību etc pabeiguši un lielas lietas darās (nu, ne jau visi protams) :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mafia
2008-10-17 13:55 (saite)
nezinu, cik daudz te būtu jautājums par lielīšanos, since paskatoties draugos ex-klasesbiedru bildes, secinu, ka "paldies dievam, es viņus vairs nepazīstu" :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]cuba
2008-10-17 14:03 (saite)
lol
Nu, man ar vairs nav tik traki, kā varbūt pirms pāris gadiem..
Enīvēj, intereses citas, hobiji citi, uz Esjiku nestaigāju... :)
Da un arī nav jau pašam nekādas īpašas vēlmes kādu satikt. Jo tik daudz gadi jau cauri. A tie, ko ir vēlme satikt - tāpat jau satieku. Dzimenēs u.c. pasākumos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?