J. S. Badger ([info]217) rakstīja,
Neesmu vegāns, tikai veģetāriete, bet man šķiet, ka tāda pasaules aina, kādu apraksti, ir neiespējama. Nedomāju, ka kādam būtu ilūzijas par vispasaules mēroga veganizāciju, tas tā biš glupi.
Pēdējā vegānu komūnā, kurā sabiju, viņi to ir individuāli katrs izvēlējušies, lai nevairotu dzīvnieku ciešanas un nepalielinātu pieprasījumu pēc gaļas, piena produktiem... man šķiet tas ir arī labākais ko var panākt - ar savu piemēru likt aizdomāties, ja ne par gaļas/ piena produktu neēšanu tad vismaz par to, lai cilvēki padomā kur un kādu gaļu pērk, lai vairāk atbalstītu tos uzņēmumus, kur audzētajiem dzīvniekiem ir mazāk ciešanu un labāki dzīvošanas apstākļi.
(Pati esmu veģetāriete, jo es nevarētu ne nogalināt vistu, ne aitu un pēc tam viņu apēst, un man šķiet liekulīgi kādam maksāt, lai to netīro darbu izdara manā vietā, plus, vēlams lai vēl safasē/sagatavo tā lai neatgādina par to, ka tas kādreiz bijis dzīvnieks. ( vēl pat kad nebiju veģetāriete cūkas galvas un govju mēles izraisīja lielu nelabumu.) Plus man tas galīgi nenākas grūti - neēst gaļu.)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?