madis ([info]madevil) rakstīja,
@ 2008-03-25 13:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
PSRS mantojums
pēc 7dienas izbrauciena uz Ķemeru sanatoriju un ložņāšanu pa tās pamestajiem pagrabiem un jumtiem - 1dien jau nebija mieriņš. vajadzēja kko massive-āku. jau 3 gadus vēlējos aizbraukt, beidzot izčakarējāmies. viena no vēl retajām vietām, kas nav privātīpašums un kurā brīvi var piekļūt un ložņāt bez uzrauga kaulainās acs. pamesta PSRS raķešu bāze netālu no Elejas, Jelgavas rajonā. jāteic, ka biju ļoti pārsteigts cik ļoti veiksmīgi tikām visur iekšā un plūdi bija tik tā, savam šarmam, lai nevar tikt pilnīgi visur (centrālās ēkas un missile silo savienojošie tuneļi bij normālā ūdenī). jāpiebilst, ka manas ar noķeskāto kameru iekšā uzņemtās bildes ir pilnīgākajā tumsā. gaisma ir tik daudz, cik pats viņu ienes ar telefonu un lukturu palīdzību. ekšens ir 3 stāvu pazemē pa 2 leveļiem. centrālajā ēkā viss ciknecik stabils. vienīgajā no 4 missile silo kurā tikām iekšā - viss izrūsējis un applūdis, ļoti žēl, ka netikām vēl zemāk.
megapaldies šoferīšiem un visiem kretīniem kopumā. par brīnumu iztikām bez debīliem "*pagrūdiens* aaaaa nomīzi a ?" prikoliem :)

Ķemeru bildes
Rāķešu bāze


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2008-03-25 13:50 (saite)
Man ir lauki pie Elejas bet par raķešu bāzi es dzirdu pirmo reizi. Tikai nobrīnījos kad man parādīja slepent padomju karti un tur mans pagasts atzīmēts kā nozimīgs objekts...

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?