maals ([info]maals) rakstīja,
@ 2004-05-15 00:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Muļķības
Uh, paskatīju (nu nedaudz) kādi te visādi Niki tautai sabakstīti. Tāda nelaimīgo kapsēta/lielpilsēta, visi kruti, liktenīgi ar ciešanās sarauktiem vaigiem (lasi - smadzenēm). Vai maz kāds lasa, mēģina, tā teikt, iebraukt cita tekstā, jebšu tāpat kā parasti izrādās, izgorās un mazbisku uzeksbicionē?

Sarunāji gan. Uzreiz ar apvainojumiem.

Kāpēc gan ne? Nu nē, tak! Tā tas galīgi nebija domāts, bet uz to pusi tomēr velk. A ko pats? Nu tak ar' to pašu - publiski izkārnīties (izrakstīties). Tā pati kautrīgi/nekautrīgā izrādīšanās vēlme. Vai arī jēdzīgi/bezjēdzīgi ceri, ka tevi kāds uzrunās un tas būs tas īstais vārds? Gribas uzdot (sev/citiem) kādu bērnišķīgi skaidru (tīru) jautājumu, bet saproti, ka nespēj. Vienkārši neizdodas. Fona troksnis bisku pa lielu. Vairs skaidro jautātāju nevar sadzirdēt.

U-ū, kur ESi?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pelican
2004-05-15 01:20 (saite)
Ak, kaa tu muus visus atshifreeji. Un sevi arii piedevaam nostaadiiji karavaanas galaa. Vientuliigi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maals
2004-05-15 22:27 (saite)
Solipsisms. Taa laikam arii meedz deeveet buushanu sevii. Vientuliiba un büshana sevii laikam nav viens pats. Galu galaa tam nav noziimes. Gribeeju vienkaarshi apsveicinaaties un nu nekaadi kaadu aizvainot. Ja kaads to taa tver, atvainojos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scibologs
2004-05-15 01:50 (saite)
te intelektuāli vai mazāk intelektuāli dirš, tā lūk

(Atbildēt uz šo)


[info]watt
2004-05-15 02:17 (saite)
ha

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?