the everchanging caleidoscope of life - Atgriešanās [ieraksti|arhīvs|draugi|info]
Max

[ info | sc info ]
[ arhīvs | arhīvs ]

Uzaicinājumi paciemoties:
[ undisclosedpod latest layne beachley drdr ]

Atgriešanās [1. Nov 2022|20:01]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tik sen neko nerakstīju. Jo kā kāds vieds cilvēks ([info]snorke) reiz rakstīja: "Nobody wants unhappy loosers". Tā nu klusēju kā parasti. Visi mēģinājumi ko mainīt uz labo pusi vislaik beidzas ar izgāšanos un kārtējo krišanu bezcerībā, no kuras ar grūtībām izkārpos un mēģinu atkal... Un atkal nesanāk. Apburtais loks.
Pēdējie mēneši bijuši īpaši "labvēlīgi un veiksmīgi". Tā it kā pēdējie gadi jau nav bijis daudz. Un tagad ir tik ļoti bail un vientuļi. Bija laima slimība, kaut nejutu un neredzēju nevienu iekodušos ērci. Un tai vietā ceļgalā joprojām ir savādāka sajūta, tāda viegla, bet savādāka. Pie manām zobu problēmām, kas mani sabiedēja visu iepriekšējo gadu, šogad vēl pievienojās smaganu problēmas. Pirms mēneša tik stulbi un acīmredzami stipri sasitu galvu, ka simptomi joprojām nav pārgājuši. ĢĀ gan teica, ka dažreiz tie var būt vēl nedēļām un mēnešiem. A ja nu nepāriet? Jo iepriekšējās reizēs smadzeņu satricinājumi pārgāja 1-2 nedēļu laikā (kā arī internetā raksta, ka vajadzētu). Kaķi nācās iemidzināt, jo viņa izrādījās ļoti slima un vispār neēda. Un tagad vēl kā ķirsis uz visas šīs kūkas - mani atlaida no darba. Bija tur daudz kas sakrājies, kas trigerojās un bija bail, ka tā varētu notikt. Un redz notika.
Kā es gribētu būt optimiste (apbrīnoju viņus)! Bet diemžēl neesmu. Vakanču skatīšanās kā parasti mani iedzen vēl lielākā depresijā. Turklāt vismaz pagaidām man vajag ik pa laikam fizisku un mentālu atpūtas pauzi, lai tās sliktās sajūtas galvā nepāriet uz galvassāpēm. Tā ka jā... Nezinu, varbūt varēšu apgūt kādu jaunu profesiju, ko piedāvās bezdarbniekos? Varbūt pa dažām stundām dienā varētu arī izturēt. Bet atkal kādu? Reāli mana jau tā sačakarētā nervu sistēma ar šo īpaši labi galā netiek - knapi guļu, paēst knapi varu - un tā ir tikai tad, kad ļoti uztraucos, kaut cenšos sevi pārliecināt, ka (cerams) būs labi kaut kad tuvā nākotnē.
Un pēc nedēļas man ir ceļojums uz Spāniju. Bet prieka no tā maz, uztraukuma gan daudz. Nezinu, kā galva jutīsies, bet tagad pilnīgi noteikti atcelt negribas. Arī zaudētās naudas tagad būtu īpaši žēl. Visu šo mājsēdes laiku skatījos tik daudz ceļojumu video un IG, kā citi ceļo. Beidzot tomēr saņēmos riskēt ceļot un tagad šitā. Arī bail, ka dabūšu darbu ar tik mazu algu, ka vēl ilgi ceļojumi nespīdēs.
Jūtos tiešām kā vislielākā lūzere. Sāku jau domāt, kas vēl tāds "labs" varētu notikt? Lai būtu vēl "jaukāks" komplekts? Tā ka parakstīšu te atkal. Varbūt tas mani bišķi nomierinās. Un būs ilūzija, ka neesmu pilnīgi viena.
Link10 piespēles|piespēlē

Piespēles:
Spēlētājs:[info]polija
Laiks:2. Novembris 2022 - 07:17
(Savienojums)
Nu jā, bet tu jau dzīvo tepat blakus, tak būtu kādu ziņu devusi.. Tad, kad nesakrīt tās bedres arī man, varu palīdzet..
Tās ērces ir mazi ķēmi. Tās mazās var reāli nepamanīt. To Laimu tad sanāk tomēr izārstēji - nu tā, ka 100%? Galvu pārbaudi mok?

Par kaķi žēl :( Bet nu nez - mok atpūties bik, pasēdi tajos bezdarbniekos, saproti, ko gribi, tiec galā ar veselību un tad ko meklē? Tas tas pats darbs, kur bijis jau bezbožno ilgi?
[User Picture]
Spēlētājs:[info]m_x
Laiks:2. Novembris 2022 - 14:57
(Savienojums)
Es pag-gad aizlaidos pie vecākiem, jo darbs bija no mājām un ievācās kk kaimiņš, kas taisīja bumsī-bumsī 2x dienā! Bet liels, liels paldies par atbalstu un piedāvājumu palīdzēt! Tiešām novērtēju! Es gan pēc tava nesenā posta domāju, ka varbūt man vajadzēja tev piedāvāt palīdzību ar bērna pieskatīšanu, bet es ar bērniem galīgi nemāku :(. Bet nebiju arī Rīgā, kaut droši vien nāksies tur atgriezties, te jau nekā nav. Un, jā, tas tas pats darbs.
Pēc antibiotiku izdzeršanas uz Laimu analīzes netaisīja, tik uz iekaisuma marķieriem un teica, ja nekādu simptomu nav, tad lai dzīvoju tālāk. Vajadzētu būt, ka palīdzēja un visu nokiloja, bet zin kā man tagad ir, ka satraucos par katru sajūtu, kas liekas savādāka. Un ar tiem smadzeņu satricinājumiem ir tā, ka neko īsti pārbaudīt nevar. Var uz asiņošanu, bet tur arī ĢĀ teica, ka tad es ar viņu 3 nedēļas vēlāk mierīgi nerunātu par simptomiem.
Spēlētājs:[info]polija
Laiks:2. Novembris 2022 - 15:39
(Savienojums)
man jau šķiet, ka vajag gan kko vairāk pārbaudīt. Arī ar satricinājumiem - nez kkādi nervi vai kas? Kgan ko es zinu - man tik viens bijis. Tas pats bērnībā. Kur var tik bieži satricināties? Nav kāda cita vaina, kuras dēļ kaut kāds kritiens vai tml.?
[User Picture]
Spēlētājs:[info]m_x
Laiks:2. Novembris 2022 - 21:54
(Savienojums)
kad neveicas, tad var viskautko dabūt. ĢĀ neko vairāk neteica, ka var pārbaudīt, tāpēc jau pie viņas gāju. tik teica, ka drīzumā vajadzētu pāriet. gribas jau domāt, ka paliek labāk, bet grūti saprast to kopējo tendenci.
tas ir labi, ka tev tik viens bijis! jo mazāk, jo labāk. sak - katram savas problēmas, vai ne?
[User Picture]
Spēlētājs:[info]illumine
Laiks:2. Novembris 2022 - 10:46
(Savienojums)
Turies! Es nezinu, kā ir bezdarbniekiem, vai slimības lapu nevar ņemt? Jebšu pabalsts ir lielāks?
Labus darbiniekus vienmēr meklē un nekad nav viegli atrast. Lai izdodas atrast labu vietu!
[User Picture]
Spēlētājs:[info]m_x
Laiks:2. Novembris 2022 - 15:03
(Savienojums)
Liels paldies par morālo atbalstu! Tiešām novērtēju!
Laikam jau nevar slimības lapu tagad ņemt, jo bezdarbniekos iestājoties arī jānorāda, ka esmu darbspējīgs un darbnespējīgs laikam skaitās tikai 100% nespējīgs.
Problēma tāda, ka es tagad galīgi nejūtos labs darbinieks. Zinu kā tu strādā un tik daudz, un ar cilvēkiem vislaik. Reāli tevi apbrīnoju! Kā tev izdodas vienmēr būt laipnai un savaldīgai, un turpināt runāt un prasīt atbildes? Lai gan iespējams tev nav tā, ka regulāri vispār neatbild. Man ar laiku palika arvien grūtāk un grūtāk.
[User Picture]
Spēlētājs:[info]illumine
Laiks:3. Novembris 2022 - 13:48
(Savienojums)
Varbūt ir vērts uzzināt, ja nu ir tā, ka var pavilkt garāku pabalstu/slimības lapu, kas izdevīgāk sanāk? Jo psiholoģisku iemeslu dēļ arī dod lapas. Protams, ja ir tā čakara vērts.
Cik zinu no draugiem, kas maina darba vietas, parasti vajag to laiku, lai atietu un saprastu, ko gribi. Protams, pabalsta samazināšanās nepalīdz... es nezinu, ko tieši Tu šobrīd dari un kādas ir iespējas darīt jebko citu, lai kaut cik ir nauda, bet cik es dzirdu, darbiniekus ļoti meklē. Varbūt pārkvalificēšanās arī ir laba iespēja. Katrā ziņā, ielekt nākamajā, ja viss jau nebija super, ir grūti, jo kā Tu saki, vajag arī to pārliecību, ka vari kaut ko dot darba devējam, nevis tikai naudiņas pēc...
Es neesmu vienmer savaldīga :D Pirms 2 ned ļoti norāvos ar vienu piegādātāju un diezgan skaidri pateicu, ko es par viņu darbībām domāju. Ir brīži, kad sakrājas. Ļoti atceros kā bija ar klientiem, ka tiem neko nevarēja teikt, un tad vienmēr norīt to sakaitinājuma masu ir iemesls kāpēc man nepatīk strādā klientu sfērā, ja godīgi. Jo klientam vienmēr taisnība ir apkalpojošos darbiniekus iznīcīnošs faktors. Ar tām atbildēm... nu, man lielā mērā ir paveicies, ka 99% gadījumu cilvēki neatbild, jo aizņemti, nevis tāpēc, ka nejauki, un, parasti, var atrast veidu kā tikt klāt (sms, Teams vai paprasīt kādam, kas viņiem tiek klāt). Bet nu, ir arī nejauki cilvēki visās jomās. Par laimi, daļa, kad tuvāk iepazīti, arī patiesībā izrādās ok. Bet nu, man ir ļoti, ļoti paveicies ar kolēģiem un kontaktu loku, ar ko jākomunicē.
[User Picture]
Spēlētājs:[info]illumine
Laiks:3. Novembris 2022 - 14:56
(Savienojums)
[User Picture]
Spēlētājs:[info]m_x
Laiks:3. Novembris 2022 - 16:15
(Savienojums)
paldies! kur tu to redzēji? laikam kādā grupā, kurai nesekoju?
vispār es gribētu atrast darbu, kur nav ar klientiem. kā sanāks, nezinu, bet man prasās bišķi atiet. nauda pagaidām ir, tā ka laiks padomāt ir. kaut bezdarbniekos pat jāraksta darba meklēšanas dienasgrāmata!
un paldies, ka padalījies ar savu pieredzi! sāku jau domāt, ka es vienīgā, kurai sakrājas un ka normāliem cilvēkiem viss iet garām un tā.
[User Picture]
Spēlētājs:[info]illumine
Laiks:3. Novembris 2022 - 16:36
(Savienojums)
Ne grupā, bet hiring manager padalījās.
Es tik tā, par to, ka kustība notiek vienmēr, un aprunāties vienmēr var aiziet. Fiksi tas arī nebūs :)
Es domāju, ka no malas vienmēr tā zāle zaļāka izskatās, cibā kaut ko jau var redzēt no aizkadriem arī, bet soc.tīklos jau nu vispār viss ir glancēts.