the everchanging caleidoscope of life - Atgriešanās [ieraksti|arhīvs|draugi|info]
Max

[ info | sc info ]
[ arhīvs | arhīvs ]

Uzaicinājumi paciemoties:
[ undisclosedpod latest layne beachley drdr ]

Atgriešanās [1. Nov 2022|20:01]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Link10 piespēles|piespēlē

Piespēles:
[User Picture]
Spēlētājs:[info]illumine
Laiks:2. Novembris 2022 - 10:46
(Savienojums)
Turies! Es nezinu, kā ir bezdarbniekiem, vai slimības lapu nevar ņemt? Jebšu pabalsts ir lielāks?
Labus darbiniekus vienmēr meklē un nekad nav viegli atrast. Lai izdodas atrast labu vietu!
[User Picture]
Spēlētājs:[info]m_x
Laiks:2. Novembris 2022 - 15:03
(Savienojums)
Liels paldies par morālo atbalstu! Tiešām novērtēju!
Laikam jau nevar slimības lapu tagad ņemt, jo bezdarbniekos iestājoties arī jānorāda, ka esmu darbspējīgs un darbnespējīgs laikam skaitās tikai 100% nespējīgs.
Problēma tāda, ka es tagad galīgi nejūtos labs darbinieks. Zinu kā tu strādā un tik daudz, un ar cilvēkiem vislaik. Reāli tevi apbrīnoju! Kā tev izdodas vienmēr būt laipnai un savaldīgai, un turpināt runāt un prasīt atbildes? Lai gan iespējams tev nav tā, ka regulāri vispār neatbild. Man ar laiku palika arvien grūtāk un grūtāk.
[User Picture]
Spēlētājs:[info]illumine
Laiks:3. Novembris 2022 - 13:48
(Savienojums)
Varbūt ir vērts uzzināt, ja nu ir tā, ka var pavilkt garāku pabalstu/slimības lapu, kas izdevīgāk sanāk? Jo psiholoģisku iemeslu dēļ arī dod lapas. Protams, ja ir tā čakara vērts.
Cik zinu no draugiem, kas maina darba vietas, parasti vajag to laiku, lai atietu un saprastu, ko gribi. Protams, pabalsta samazināšanās nepalīdz... es nezinu, ko tieši Tu šobrīd dari un kādas ir iespējas darīt jebko citu, lai kaut cik ir nauda, bet cik es dzirdu, darbiniekus ļoti meklē. Varbūt pārkvalificēšanās arī ir laba iespēja. Katrā ziņā, ielekt nākamajā, ja viss jau nebija super, ir grūti, jo kā Tu saki, vajag arī to pārliecību, ka vari kaut ko dot darba devējam, nevis tikai naudiņas pēc...
Es neesmu vienmer savaldīga :D Pirms 2 ned ļoti norāvos ar vienu piegādātāju un diezgan skaidri pateicu, ko es par viņu darbībām domāju. Ir brīži, kad sakrājas. Ļoti atceros kā bija ar klientiem, ka tiem neko nevarēja teikt, un tad vienmēr norīt to sakaitinājuma masu ir iemesls kāpēc man nepatīk strādā klientu sfērā, ja godīgi. Jo klientam vienmēr taisnība ir apkalpojošos darbiniekus iznīcīnošs faktors. Ar tām atbildēm... nu, man lielā mērā ir paveicies, ka 99% gadījumu cilvēki neatbild, jo aizņemti, nevis tāpēc, ka nejauki, un, parasti, var atrast veidu kā tikt klāt (sms, Teams vai paprasīt kādam, kas viņiem tiek klāt). Bet nu, ir arī nejauki cilvēki visās jomās. Par laimi, daļa, kad tuvāk iepazīti, arī patiesībā izrādās ok. Bet nu, man ir ļoti, ļoti paveicies ar kolēģiem un kontaktu loku, ar ko jākomunicē.
[User Picture]
Spēlētājs:[info]illumine
Laiks:3. Novembris 2022 - 14:56
(Savienojums)
[User Picture]
Spēlētājs:[info]m_x
Laiks:3. Novembris 2022 - 16:15
(Savienojums)
paldies! kur tu to redzēji? laikam kādā grupā, kurai nesekoju?
vispār es gribētu atrast darbu, kur nav ar klientiem. kā sanāks, nezinu, bet man prasās bišķi atiet. nauda pagaidām ir, tā ka laiks padomāt ir. kaut bezdarbniekos pat jāraksta darba meklēšanas dienasgrāmata!
un paldies, ka padalījies ar savu pieredzi! sāku jau domāt, ka es vienīgā, kurai sakrājas un ka normāliem cilvēkiem viss iet garām un tā.
[User Picture]
Spēlētājs:[info]illumine
Laiks:3. Novembris 2022 - 16:36
(Savienojums)
Ne grupā, bet hiring manager padalījās.
Es tik tā, par to, ka kustība notiek vienmēr, un aprunāties vienmēr var aiziet. Fiksi tas arī nebūs :)
Es domāju, ka no malas vienmēr tā zāle zaļāka izskatās, cibā kaut ko jau var redzēt no aizkadriem arī, bet soc.tīklos jau nu vispār viss ir glancēts.