losthighway ([info]losthighway) rakstīja,
@ 2003-03-26 11:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
HAttrick: Sezonas izskaņa
3 sezona Latvijas līgā ir beigusies. FC Majax ieņemusi godpilno 5 vietu savā līgā, taču iemesls tam ir tikai viens: aizsardzības trenēšana neko labu nedod.... Nākamā sezonā arī tiks trennēta aizsardzība taču jau tikai ar 4-4-2 takstiku, speciāli kam tika pastiprināta komandas viduslīnija un uzbrukums. Komanda nākamā sezonā necer nokļut 2 līgā, taču cer sezonu beigt ar 6 excelent aizsargiem un 2 formidable aizsargiem ar vecumu līdz 20 gadiem, dēļ kā tika nopārdoti 2 19 gadigie aizsargi lai to vietā stātos 17 gadīgie.

Artūra FC Maiji sezonu pabeidza ar vienu zaudējumu un pārcēlās uz otro līgu. No drošiem avotiem tika uzzināts ka komanda turpinās viduslīnijas trenniņus, kas sezonas beigās varētu pārvērsties par apmeram 5 formidable inneriem, no kuriem viens varētu pretendēt uz Latvijas izlases spēlētāja vietu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

par filmu Lost Highway
[info]tati
2003-03-26 12:41 (saite)
Noskatiijos sho filmu, kuru visi mani draugi un pazinjas traki slaveeja. Noskatiijos, un sapratu, ka nekad muuzhaa vairs to shiizi bez malas un sakara neskatiishos. Nesaprotu, tas ir stils teikt, ka taa filma ir superiiga? Jo arii visiem, kam es prasiiju - kaadair filmas fiicha. Gnadriiz visi atbild ka taadas nau, vai arii nezinu... So. Linchsh jau taa a savaam shiiziigajaam filmaam esot kruc, bet shii, peec manaam domaam paarspeej visu. Bezsakars. Un par to visi tik ljoti sajuusminaas? Ka neko nesaprot? Hmmm...

(Atbildēt uz šo)


[info]kruts
2004-01-17 14:35 (saite)
ee, varētu kādu Hattrick community uzcept.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?