LorDRameX

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:52:

Comments

[User Picture]
From:[info]lordramex
Date:10. Janvāris 2012 - 15:45
(Link)
augstak jau mineja ka vaina ir iekapt mashina kuri pie stures ir choms paalii,
jaa par to nesoda - bet tas nenoziimee ka ar galvu nav jaadraudzeejas, ti neaiziesim liidz amerikaanju idiotismam ja nebija rakstiits ka kakji nevajag zhaavet centrifuugaa tad to ir sapraatiigi dariit.
From:[info]karuna
Date:10. Janvāris 2012 - 15:51
(Link)
Protams, ka tas ir stulbi, bet tā nav juridiska vaina. Tas saistībā par to likumu citēšanu, kur ir atrunāta vaina par mašīnas vadīšanu reibumā.

Cilvēki izdara sliktas izvēles, kuras pēc tam nožēlo. Tas ir tieši tāpat kā ar pašnāvības mēģinājumu. Tas ir stulbi, bet ne vienmēr cilvēks depresijā ir spējīgs valdīt pār savām emocijām vai izvēlēm.
[User Picture]
From:[info]lordramex
Date:10. Janvāris 2012 - 16:02
(Link)
nu es apahaubu ka vinji bija piespraadzeejuahies, jo iipashi tas bagaazhnieka, un kaa mineeju par nespraadzeeshanos ir sods arii pasazhierim - officiali. taatad par to soda.ar sjo es domaaju ka vari izbeigt diskusiju - vinji VISI paarkaapa celju satiksmes likumu (man liekas ka noteikumus kautkad nesen noleema paardeeveet par likumu). varbuut veel nav paspeejushi.
From:[info]karuna
Date:10. Janvāris 2012 - 16:07
(Link)
Šajā gadījumā tas ir nebūtiski atšķirībā no braukšanas dzērumā vai braukšanas pa sniegu ar vasaras riepām un rezerves riteni. Es iebilstu tāpēc, ka tā tāda pati manipulēšana kā šis žurnālistu raksts. Tā manipulēšana izpaužas šādi: 1) braukšanu dzērumā ir smags pārkāpums (kas ir taisnība), 2) mašīnā visi bija šmigā (kas ir taisnība), 3) viņi pārkāpa CSN, tāpēc ir juridiski vainīgi (kas nav taisnība).
Powered by Sviesta Ciba