Lord Andrey de Initio ([info]lord_andrey) rakstīja,
@ 2005-04-10 17:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Edit Piaf - Milord

mjā, kad cilvēks ir izmisumā, viņš cenšas izklaidēties kā māk... tā, piemēram, tagad tīri sporta pēc izrēķināju korelācijas starp cibistiem... kuru personības visperfektāk atbilst viena otrai... varētu ievadīt savus datus un apskatīt ko man labāk precēt... ;D



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lord_andrey
2005-04-11 14:47 (saite)
nez, bet es diezgan daudz privātu mailu esmu saņēmis par negatīvismu analīzēs... pozitīvo, acīmredzot, cilvēki vairāk neprot pamanīt...

verbālā caureja nav slikti... sevišķi, kad es domāju par pašnāvību saistībā ar to, ka man šodien - rīt reāli jāpabeidz darbs... kas nav iespējams... vismaz Tu novērs uzmanību no suicidālajām domām... :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2005-04-11 15:03 (saite)
Kārtējo reizi pierādām, cik slikti es pazīstu cilvēkus?

Kaut gan... runājot līdzībās...
Tas labais, kas mūsos ir, vairumā gadījumu šķiet diezgan mazsvarīgs. Bet tas sliktais.. nū, tas sliktai - tas bieži ir tas, ko cilvēks pats sev tā īsti nav gribējis atzīties.

Vieglāk jau vainot ziņnesi, nevis sevi.

Nekā strikti pozitīva jau tajā kolektīvajā analīzē arī nav. Ok - loģiskā domāšana - bet to visi +/- zināja arī tāpat, tas nešķiet kaut kas īpaši būtisks un sevišķi izceļams... OK, ir daži īpaši negatīvi īpašības vārdi, kurus var pateikt arī citādāk.. bet, nu..
Cilvēki to tiešām uztver TIK personiski?

Nepāries man tik ātri tā verbālā caureja... ICQ nebūs vienkāršāk ieslēgt? vismaz nepaliks lasāmviela ko vēlāk lasīt un sev pārmest.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lord_andrey
2005-04-11 15:05 (saite)
nu jā, daži to tiešām uztver diezgan personiski...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?