Adon ([info]lord) rakstīja,
@ 2016-02-12 19:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Аквариум - Трачу свое время
Entry tags:tāpatvien

par aktiem fotogrāfijā
kad man prasa, kas man patīk fotogrāfijā, vienmēr atbildu, ka gan bildēt, gan skatīties tikai un vienīgi akti... bet tā īsti nav patiesība, paanalizējot, kas man patīk un ko daru pats, tomēr izrādās, ka akts ir visai sekundārs... mani interesē portrets.. ja internetos blakus būs divi tambneili - labs psiholoģiskais portrets un labs akts, es atvēršu portretu... un arī pats, kad bildēju, es vairāk koncentrējos uz portretu - jā, es bieži diezgan uzstājīgi vēlos, lai modele būtu kaila, bet arī tad es vairāk bildēju portretu.. kad modele ir kaila, tas pats portrets izskatās daudz citādāk, kaut arī bildē varbūt nevar redzēt, ka meitenei virsū nekā nav, bet skatiens, sejas izteiksme, emocijas ir ļoti atšķirīgas, portrets sanāk it kā intīmāks... interesantāks.. un ja modele nevar izģērbties, gandrīz visos gadījumos viņa nevarēs arī pilnībā atklāties...

arī skatoties svešus aktus interesantākie ir tie, kuri ir labi portreti, savukārt visādi profesionālie akti trakoti garlaiko, es ļoti reti esmu redzējis labu portretu ar profesionālu modeli - profesionāla modele vienmēr ir modele, nevis persona... jā, man dažreiz sagādā zināmu prieku redzēt profesionālos ne-mākslas aktus, bet tas nav tik daudz estētiski kulturālais baudījums, vairāk normāla vīrieša interese par skaistu sievietes ķermeņa atainojumu..

vispār jau ir fotogrāfi, kuri specializējas uz slavenībām un kam sanāk smukas lietas, taču tas ir milzīgs darbs, lai kaut ko tādu dabūtu un man pat bail iedomāties to bilžu skaitu, kas tiek izbrāķēts..



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?