Adon ([info]lord) rakstīja,
@ 2014-07-12 21:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:tāpatvien

par profilbildēm
pēdējo astoņu gadu laikā man ir bijis samērā daudz modeļu un liela daļa tās tā vai citādi laika gaitā ir pārstājušas pie manis bildēties... iemesli ir bijuši visdažādākie, visbiežāk dzīvesvietas maiņa, bet nereti arī jaunās attiecībās jaunskungi vai kungi nemaz nevēlas, lai viņu mīļotās/sievas/gultasbiedrenes/etc bildētos pie manis... un bieži vien var vērot kā meitenes, kuras jau gadiem pie manis nebildējas ik pa laikam izvelk no kaut kādiem cieto disku dziļumiem bildes profilbildēm... un tad man ir interesants jautājums - cik gadiemvar pietikt profilbilžu... ne jau par to - cik daudz ir sabildēts, bet cik ilgi meitnes jūtas tā, ka bildes, kas bildētas pirms daudziem gadiem, raksturo viņas šodien?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]teiksma_ragana
2014-07-12 22:50 (saite)
Jāatzīst, ka man tas ne ar ko labu neasociējas, bet ar nevēlēšanos atzīt, ka gadi nāk klāt. Man profila bildes vienmēr ir vismaz daudz maz aktuālas. Tas liekas godīgāk, galvenais jau pret sevi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord
2014-07-12 23:42 (saite)
mjā, cilvēki mainās gadiem ejot... kaut gan pats es profilbildes īsti nesaprotu, t.i., fotogrāfijas nesaprotu kā profilbildes - kāpēc mani vajadzētu raksturot tam, kā es izskatos... šādā ziņā zīmējumi, gleznas, un tā man patīk labāk, jo tas jau ir vairāk skatījums/interpretācija par to, kā mani saredz citi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?