Adon ([info]lord) rakstīja,
@ 2014-03-23 17:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:par mani

par lomām, maskām un statusiem
pirms kāda laika kāda draudzene, kura paralēli ir arī skolniece (mācu bildēt) un modele (jau n gadus) pēc bildēšanās teica "ok, tad jau tiekamies pēc n dienām", uz ko es atbildēju, ka tiekamies gan, taču pavisam citā statusā (kā skolniece, jo kopīga fotosesija)... ar to bija domāts, ka tie vairāk nebūsim es un viņa, jo mums būs pavisam citi statusi, citas attiecības, cita veida komunikācija...

pazīstu gana daudzus, kas visās situācijās ir un paliek tādi, kād ir un pavisam nemainās atkarībā no sociālām situācijām un savā ziņā apskaužu.. man atkal katrai lomai ir sava maska un to ir samērā daudz... un ar cilvēkiem, ar kuriem sanāk nonākt saskarsmē atšķirīgās lomās un sociālajās situācijās, saskarsme katrā no tām notiek ļoti atšķirīgi... un tas it kā būtu ok un netraucētu - maksimums - daudzi mani uzskata par liekuli vai negodīgu vai uzdod jautājumu kāds esmu "patiesais es", nesaprotot, ka tas vienmēr esmu patiesais es... konkrētajos apstākļos..

interesantāk ir tad, kad pretī ir šādi pat cilvēki ar maskām... aizvakar teicu "visvairāk man būs žēl zaudēt mūsu lomas", ar to domājot - konkrētā loma transformēsies, dažas pazudīs vispār, taču tās bija tik atšķirīgas, un no abām pusēm tik eleganti izspēlētas, ka būs patiešām žēl no tām šķirties..

laikam būs jāpalasa Berns



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?