Līkcepure ([info]likcepure) rakstīja,
Bet no kurienes šī sajūta, ka man ir tāds spriedums par "visiem šitiem te"? No mana ieraksta tas īsti neizriet. Man liekas, ka tad, ja ieliec diskusijas partneri kaut kādā stereotipu kastītē, viņa uzklausīšanas spējas tas parasti nevairo.

Es domāju, ka esmu neitrālajā zonā - man nav pastiprinātas intereses par "visu šito te" nav, bet kopumā atbalstu tos, kam tāda interese ir un kas pēc / no šīm pieredzēm / zināšanām jūtas labāk. Šeit ir runa par cilvēku, kurš acīmredzami jūtas sliktāk, tāpēc es šeit neizvirzītu "normalitāti" kā pašmērķi. Es redzēju video ar šo cilvēku, un viņš pilnīgi noteikti izskatās izmisis, nelaimīgs un nenormāli uzbudināts. Grūti iedomāties, ka kāds tiecas pēc šāda stāvokļa.

Tas, kam man grūti piekrist konkrētajā situācijā, lasot augstāk esošo diskusiju - ka cilvēks jau bija slims, un viņam bija jāsajūk. Labāk varbūt vispār, ka sajuka ātrāk, jo tas jau tāpat agri vai vēlu bija gaidāms. Es domāju, vai tad, ja viņa aizietu pie profesionāla terapeita ar šo savu "stāvokli" viņu potenciāli nebūtu iespējams tomēr pasargāt no nokļūšanas Tvaika ielā. Protams, diagnozes pagaidām nav, tāpēc grūti izvirzīt par to plašākas teorijas. Un, jā, otra lieta bija, vai par šādu jumta nonešanu neapdomīgiem garīgā ceļa gājējiem, kādam ir jāuzņemas atbildību.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?