Witch-queen of Angmar [userpic]

February 13th, 2012 (10:35 pm)
ausis glauda: Kirlian Camera - Days to Come

Vispār nākas secināt, ka nogriezšana no TV, kaut vai tikai garām ejot, pat uzlabo manu attieksmi pret valentīndienu. Vēl vieni svētki un labāk svētkus nekā kārtējās sēru, atceres vai piemiņas dienas.

Bet ja vajag roamntisko kīnō, tad uzreiz kārtīgas pasakas, tipa Stardust, lai uzreiz ir skaidrs, ka fikšens. Nevis šito "tas varētu notikt tepat pagalmā, kamēr tev aizvilkti aizkari", jo iemīlestība no abām pusēm - srsly when does that ever happen? Es te protams par karmisko kārtību savā pasaulē, par svešām neko nezinu, lai gan no malas liekas, ka ir, ar svešām pasaulēm tomēr nekad neko nevar zināt. Atslēgas vārds ir "izskatās".

Comments

Posted by: Ūūlę ([info]chimera)
Posted at: February 13th, 2012, 10:51 pm
sievišķ

es vaļkas dienu pavadīšu Kurla un Vientulībā [līdz vēlam vakaram], pilnīgi varētu pirmo reizi mūžā sarīkot kādu antipasākumu, bet es nedrīkstu dzert un man rīt ir jāstrādā :(

Posted by: Witch-queen of Angmar ([info]lenora)
Posted at: February 13th, 2012, 11:02 pm
balodis

Awww! Aizsūtīju tavu Edvarda un Bellas bildi - vari sēri skatīties uz jaunopāri. Tas nav spams.

miers un vientulība v-dienā rulz.

Posted by: vilkate ([info]vilkate)
Posted at: February 14th, 2012, 01:02 am

Man tā notika, starp citu. Pirmajās attiecībās. Absolūti nedabiski skaista satikšanās bija. Ieskatījāmies viens otram acīs (pirms tam nepazīstami un viens otru neredzējuši cilvēki, kuri vienā vietā un laikā gadījās sakritības pēc) un vienkārši sastingām, to zibens spērienu, man liekas, pat no malas varēja sadzirdēt. Tajā pašā vakarā jau bijām pāris un bija sajūta, ka tā ir bijis vienmēr. Un bija ļoti, ļoti skaistas attiecības.