Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 12th, 2012|09:23 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viss taču ir tik vienkārši. Katra un katrs var pats sev atbildēt uz jautājumu, vai viņa (viņš) justos komfortabli, ja kaut kādi sveši vīrieši internetos preparētu viņu (viņu tuvo sieviešu - sievu, dzīvesbiedru, māsu, meitu) augumus. Noteikti ir sievietes, kurām šāda appreparēšana neliek justies nekomfortabli, un tām tad arī viss šķiet okei - man diemžēl šāda drosme nepiemīt. Grūtāk iedomāties vīrus un brāļus, kuriem būtu okej noraudzīties, kā citi veči barā appreparē viņu tuvinieces, bet gan jau atkal tā ir tikai mana slimā galva un patiesībā visi veči labprāt dalās ar saviem sugasbrāļiem savu tuvinieču augumu detaļās, riepu izliekumos un centimetros.

Bet pie appreparējamā materiāla mūsdienās tikt ir pavisam viegli - nav jau nemaz pašām jāmet pakaļ. Pietiek vienreiz dzīvē kādam uzticēties, kaut kur nokļūdīties, un pēc tam var visu dzīvi trīcēt un drebēt, kad beidzot tas damokla zobens kritīs.
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:August 12th, 2012 - 05:49 pm
(Link)
Izskatās, ka tev nemaz neinteresē atbildēt uz konkrētiem jautājumiem, bet gan sašust par iedomātām problēmām. Skaidrs.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 12th, 2012 - 05:58 pm
(Link)
Ko vēl tu gribi zināt un kas vēl ir palicis nepateikts? Vai es uzskatu, ka kungi nesmuki izrunājušies? Uzskatu, ļoti. Vai es uzskatu, ka pa centimetriem barā bakstīties ap kādas sievietes ķermeni ir, maigi izsakoties, neglīti? Uzskatu, ļoti. Starp citu, varu kļūdīties, bet vai tik tu arī nebiji no tiem, kas cieši apgalvoja, ka komūnā tādas sarunas nav bijis.
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:August 12th, 2012 - 06:05 pm
(Link)
nez kas no tā visa (kas tagad ir publiski pieejams) ir bijis tā nesmukā izrunāšanās?
es to cieši apgalvoju, tāpēc, ka joprojām tā uzskatu, ka nekādas ņirgāšanās nav bijušas.

kuras ir tās "stipri neglaimojošās detaļas", kurās iedziļinājušies četri cilvēki? Nu ne tuvu tam nav, tu pārspīlēti dramatizē un pēc tam cepies par (kā jau teicu) neesošu problēmu.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 12th, 2012 - 06:22 pm
(Link)
Ja es retiražēšu, tad man tūliņ sievietes saklups virsū, ja neretiražēšu, tad veči. Bet zemāk taču jau man vairs taču nav kur krist, tad nu palepojies vien vēlreiz ar pilnīgi okej līdzbiedreņu ķermeņu appreparēšanas frāzēm sugasbiedru izpildījumā: "krustus metu, svaidos ar ūdeni, ļauni cilvēki miegu cenšas sabojāt", "eu, bet man ir lielāki pupi un mazāka riepa uz vēdera, ij pakaļa smukāka", un tālāko vergu tirgus cienīgo piekasīšanos kādaprāt meitenes neabsolūti perfektajiem krūtsgaliem - nu pasaki, tev māsa ir? Tev tiešām šķistu okej lasīt vai pat piedalīties sarunā, kur kāds līdz pikselim preparētu viņas krūtsgalus?
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:August 12th, 2012 - 06:45 pm
(Link)
Nu un kur šeit ir stipri neglaimojošas detaļas? Pirmajam bildes nepatika un otrs ir homoseksuāls, to vispār nevar ņemt vērā. Un priekš tevis "vergu tirgus cienīga piekasīšanās" ir "lai gan man patīk nedaudz, nedaudz mazāki un ar izteiksmīgākiem krūtsgaliem" - vienkārši smieklīgi - meitenes bildes bija izlikušas publiskai apskatei, tāda sajūta, ka tu ar vīriešu komentāriem par meiteņu bildēm internetā saskaries pirmo reizi.

redzi, vairs tu neizmanto frāzes "vismaz četri cilvēki" un "stipri neglaimojošas detaļas". Man kaitina tā pārspīlēšana. Labi, es piekrītu, ka mums stipri atšķiras uztvere par to, kas ir normāli komentāri par meiteņu bildēm internetā (jo es esmu redzējis tādas frāzes, kas tev liktu nosirmot), bet es domāju, ka neviens (izņemot krii un varbūt vēl kādu, kuru neredzēju) tev nepiekritīs, ka šeit cibas džeki ir ņirgājušies par meiteņu bildēm.
Viss, es par šo tēmu vairs nerunāšu - varat turpināt sašust par vīriešiem.
[User Picture]
From:[info]polkovnik
Date:August 12th, 2012 - 06:41 pm
(Link)
tajā bildēs vispār neviens nebija pliks, ar tādām bildēm pilna pasaule un tās neskaitās nekas aizliegts pat maziem bērniem. es tā saprotu, ka tās viņa pati (pilnīgi nepazīstama meitene, neredzēta seja) ir ievietojusi kaut kur citur internetā. un kas tur ko apspriest, it kā katrs no mums nenovērtētu realitāti pēc kaut kādiem parametriem. ja es redzu uz ielas tievu cilvēku, man galvā parādās vārds - tievs! - un es to neuztveru ne ar pozitīvu, ne ar negatīvu pieskaņu - tā vienkārši ir realitāte - tievs cilvēks un kas tur tik apvainojošs. tāpat kā resns. vienīgi nav smuks vārds, jo pats vārds ir tās smagnējs. resnu kokus arī sauc par resniem. bet nu nav latviešiem cita vārda. vēl var teikt apaļīgs. pupi arī ir kaut kas dots no dabas. es nesaprotu kas tur tāds. bet pupu tajās bildēs nebija. meitene bija apģērbta un nofotografēta no sāna, tā, ka pupiem priekšā bija roka un elkonis.

bet es pazīstu vienu otru tik foršu sievieti, kas ir divas reizes resnāka un kuras bildes dēļ publicitātes ir visās malā, un viņa vispār nestreso, jo viņa visā visumā visa ir forša un tādu vērtību sistēmu, kurā par resnumu stresot neietilpst neietilpst.

visi jau visus vienmēr novērtē. tad jau par kādu publiski pateikt - skaists! - arī ir nepiedodami. vai arī tas ir kaut kā par daudz vispārīgi un tāpēc to drīkst. piemēram ievēlēt cibas beibi. tas ir kūl. bet kad sāk apspriest, piemēram, skaistās beibes skaistās detaļas, tad jau uzreiz ankūl. es nezinu. džeki, cik esmu novērojis no saviem draugiem, visnotaļ inteliģentiem jauniem cilvēkiem, starp kuriem ir pat dzejnieki, savā kompānijā visai bieži novērtē sievietes, kaut vai televizorā. man pat tas ir pārsteigums, nu tur teiksim, kad televizorā parādās beyonce klips, viņi kliedz bļauj, mētājas ar rokām un kājām, viens dzejnieks vienmēr skrien pie televizora, rauj vaļā bikses un grib dračīt un man viņš jāskrien apturēt. es nezinu, man liekas večiem tās vecenes vienkārši gribās un viņi ir mazliet citas konstrukcijas un tādās kaislībās nekas tik ļoti slikts neiekļaujas.

un unpy jau nu nav ļaunākais cibiņš un man pat šķiet ir viens no visvairāk reveransējušiem šeit cibā. vienkārši ar humora izjūtu ir tā, ka labs joks vai slikts joks, to saprot gandrīz visi un vienmēr, tikai klausītājam ir divas izvēles - pieņemt to un smieties vai nepieņemt un nesmieties un stresot.

[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 12th, 2012 - 06:56 pm
(Link)
Mani satrauc nevis tas, ka puikas vispār meiteņu parametrus izvērtē, bet kaut kāds, nezinu, kā lai paskaidro - savējo aspekts. Ka savējie savējās ķidā. Kaut kāda, nezinu, mana muļķīgā uzticēšanās Cibas draudzīgajam kolektīvam (lol) un drošības sajūta ir sadragāta.
[User Picture]
From:[info]komentators
Date:August 12th, 2012 - 07:13 pm
(Link)
te ir pārāk daudz cilvēku, lai eksistētu tāda lieta kā draudzīgais kolektīvs.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 12th, 2012 - 07:16 pm
(Link)
Un tomēr es šeit jutos brīvi un droši. Tagad vairs ne.
[User Picture]
From:[info]zhora
Date:August 12th, 2012 - 07:19 pm
(Link)
ak dievs, kāds vēl draudzīgais kolektīvs. paskaties uz jūzeru skaitu, kas tik te nav, aģentu fiksu ieskaitot :) man jau gan nav tādu ilūziju jau kādu laiku. bet tas ir attiecībā arī uz visu pārējo dzīvē, kaut kāds kopējs noskaņojums.

nubet es saku - manuprāt viss sākās ar cibas beibes ievēlēšanu. un pret to neviens neiebilda.

esmu arī kopienā, tāpēc neko nedrīkstu stāstīt. redzi, man no mana viedokļa raugoties, tie kopienas locekļi, kurus tur lasu, man šķiet džeki ar izglītībām un normālu estētisko izjūtu, kaut vai attiecībā uz tekstu. jo čatot par pupiem arī jāmāk. man liekas, ka nekāda zemiskuma tajos komentāros nebija, jo zemiskums neiederas vispār nekādā estētikā, pat vismelnākajā. man liekas džeki šeit cibā visi visu ļoti labi jūt un nedomāju, ka viņi nu tā visi kopā mestos virsū kādai nelaimē nokļuvušai dvēselei un to atspārdītu. drīzāk tas ir tāds kā mēģinājums noorganizēt tematisku pasākumu, tipa klases vakaru, kad tiek izdomāta tēma, izkārtas virtenes un bumbuļi. nu tā, ka jūtams pat neliels lieks entuziasms. nu kā, dzēkiem gribas izklaidēties ārpus ģimenes, aizbraukt kaut kur ciemos un piedzerties, lai neviens neuzrauga, izbļaustīties par sončikām televizorā. to vajag un tas ir nepieciešams. sievas klātbūtnē viņi nemūžam tā nebļautu par to beyonse un arī nevajag. nez, man tas liekas normāli.

ir man draugos brīnišķīgas, līdzsvarotas meitenes, kuras pa retam paraud, bet pārējo laiku ir skaistas un nepiepūlēti organizētas. tāds mieriņš apkārt lidinās. bet ir meitenes, kuras ir histēriskas. tā ir. es pats esmu ar kādu lieku sieviešu hromosomu, man liekas, es zinu, kas ir histērija. tā ir bezvārdu pasaule un ir gandrīz neiespējami ar to cīnīties. tā uznāk tā, ka tev joprojām liekas, ka viss ir normāli, kaut gan tā sen jau vairs nav. es ar savu histēriju cenšos cīnīties, bet nekas vairāk par mēslu saslaucīšanas aiz sevis nesanāk.
From:[info]fanija
Date:August 12th, 2012 - 06:35 pm
(Link)
mīļā, negribēju te vairs iesaistīties, bet nu - pietiks taču vienreiz. jūs te esat jaukuši vienā putrā kopā nejaucamas lietas un joprojām nevarat rimties.
1. kāds ir netaktiski apspriedis bildi, kuru publiskai apspriešanai nodevis pats apspriežamais cilvēks. ja viņa tā ir darījusi un paralēli domājusi ar galvu, tad tieši šādu iznākumu vajadzēja paredzēt. ja nav domājusi - domās nākotnē. cerams.
2. ir liela atšķirība, vai tādā izsmiešanā piedalās tev šobrīd/agrāk tuvi cilvēki, vai nezināmu niku bars, kurš gatavs ņirgāties par visu, kas tam pamests apspriešanai.
3. par šur tur izlasāmo vaimanāšanu par joka saturu: vai tāds joks, kura formulēšanā izvēlies izsmiekla pilnus vārdus, ir ļaunāks, piemēram, par tādu joku, kurā tu, karstu čurādams, centies cilvēku pazemot ar visādiem aplinkus tekstiem? pilnīgi lieka skabargas meklēšana otra acī.
4. visādu tādu tā saucamo kopienu taisīšana, kurās tiek apmuļļātas bezjēdzīgas tēmas, kā, piemēram, citu cilvēku fizisko parametru apspriešana, pats par sevi ir pilnīgs tukšas laika notriekšanas veids. man personīgi būtu interesanti paskatīties, cik daudzi no tiem, kuri te pēdējās dienas stundām virtuāli cits citu apsprieduši, pāraudzinājuši, vaimanājuši utt., būtu gatavi identisku laika daudzumu ieguldīt, izlienot no savām interneta aizkrāsnēm un dodoties kādam palīdzēt/izdarīt kaut ko vērtīgu, pat ja šis kāds būtu kaut vai tikai katrs pats.
[User Picture]
From:[info]lennay
Date:August 12th, 2012 - 06:46 pm
(Link)
Es jau Rubikonu esmu šķērsojusi, un savā žurnālā varu klukstēt kaut līdz ģībšanai, par pazemošanas apsūdzībām varu tikai noelsties, bet 'get a life' un 'izdari kaut ko pats' žanrs labāk derēs pie olimpiešu rezultātu ziņu komentāriem.
From:[info]fanija
Date:August 12th, 2012 - 06:52 pm
(Link)
teksts par pazemošanu, starp citu, pilnīgi nekādā veidā nav saistīts ar tevi, tas ir tikai aicinājums kopīgi padomāt, kas tad ir un kas nav aizvainojošs joks.
protams, savā žurnālā vai komentāros arī citur, kur tāda iespēja dota, vari rakstīt, ko vēlies, bet, ja arī tu atļāvi te ierakstīt citiem, tad, lūk, pievienoju savu aicinājumu beigt satraukt sevi par neko, jo tieši tāda savukārt ir mana subjektīvā izpratne par notiekošo.
From:[info]karuna
Date:August 12th, 2012 - 07:20 pm
(Link)
Protams, ka vairums to negribētu, ja tiktu pārkāpta paša vai tuva cilvēka privātā dzīve pretēji viņas gribai. Saprotu tavu satraukumu un kāpēc tu tā varētu domāt, bet ja tu vairāk zinātu par iesaistītajiem troļļiem, tad domāju, ka tavas šaubas tiktu izkliedētas.