Saspēra velns to zaļo krūzi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aug. 12th, 2012|06:35 pm
fanija
mīļā, negribēju te vairs iesaistīties, bet nu - pietiks taču vienreiz. jūs te esat jaukuši vienā putrā kopā nejaucamas lietas un joprojām nevarat rimties.
1. kāds ir netaktiski apspriedis bildi, kuru publiskai apspriešanai nodevis pats apspriežamais cilvēks. ja viņa tā ir darījusi un paralēli domājusi ar galvu, tad tieši šādu iznākumu vajadzēja paredzēt. ja nav domājusi - domās nākotnē. cerams.
2. ir liela atšķirība, vai tādā izsmiešanā piedalās tev šobrīd/agrāk tuvi cilvēki, vai nezināmu niku bars, kurš gatavs ņirgāties par visu, kas tam pamests apspriešanai.
3. par šur tur izlasāmo vaimanāšanu par joka saturu: vai tāds joks, kura formulēšanā izvēlies izsmiekla pilnus vārdus, ir ļaunāks, piemēram, par tādu joku, kurā tu, karstu čurādams, centies cilvēku pazemot ar visādiem aplinkus tekstiem? pilnīgi lieka skabargas meklēšana otra acī.
4. visādu tādu tā saucamo kopienu taisīšana, kurās tiek apmuļļātas bezjēdzīgas tēmas, kā, piemēram, citu cilvēku fizisko parametru apspriešana, pats par sevi ir pilnīgs tukšas laika notriekšanas veids. man personīgi būtu interesanti paskatīties, cik daudzi no tiem, kuri te pēdējās dienas stundām virtuāli cits citu apsprieduši, pāraudzinājuši, vaimanājuši utt., būtu gatavi identisku laika daudzumu ieguldīt, izlienot no savām interneta aizkrāsnēm un dodoties kādam palīdzēt/izdarīt kaut ko vērtīgu, pat ja šis kāds būtu kaut vai tikai katrs pats.
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.