Saspēra velns to zaļo krūzi - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Aug. 12th, 2012|06:41 pm

polkovnik
tajā bildēs vispār neviens nebija pliks, ar tādām bildēm pilna pasaule un tās neskaitās nekas aizliegts pat maziem bērniem. es tā saprotu, ka tās viņa pati (pilnīgi nepazīstama meitene, neredzēta seja) ir ievietojusi kaut kur citur internetā. un kas tur ko apspriest, it kā katrs no mums nenovērtētu realitāti pēc kaut kādiem parametriem. ja es redzu uz ielas tievu cilvēku, man galvā parādās vārds - tievs! - un es to neuztveru ne ar pozitīvu, ne ar negatīvu pieskaņu - tā vienkārši ir realitāte - tievs cilvēks un kas tur tik apvainojošs. tāpat kā resns. vienīgi nav smuks vārds, jo pats vārds ir tās smagnējs. resnu kokus arī sauc par resniem. bet nu nav latviešiem cita vārda. vēl var teikt apaļīgs. pupi arī ir kaut kas dots no dabas. es nesaprotu kas tur tāds. bet pupu tajās bildēs nebija. meitene bija apģērbta un nofotografēta no sāna, tā, ka pupiem priekšā bija roka un elkonis.

bet es pazīstu vienu otru tik foršu sievieti, kas ir divas reizes resnāka un kuras bildes dēļ publicitātes ir visās malā, un viņa vispār nestreso, jo viņa visā visumā visa ir forša un tādu vērtību sistēmu, kurā par resnumu stresot neietilpst neietilpst.

visi jau visus vienmēr novērtē. tad jau par kādu publiski pateikt - skaists! - arī ir nepiedodami. vai arī tas ir kaut kā par daudz vispārīgi un tāpēc to drīkst. piemēram ievēlēt cibas beibi. tas ir kūl. bet kad sāk apspriest, piemēram, skaistās beibes skaistās detaļas, tad jau uzreiz ankūl. es nezinu. džeki, cik esmu novērojis no saviem draugiem, visnotaļ inteliģentiem jauniem cilvēkiem, starp kuriem ir pat dzejnieki, savā kompānijā visai bieži novērtē sievietes, kaut vai televizorā. man pat tas ir pārsteigums, nu tur teiksim, kad televizorā parādās beyonce klips, viņi kliedz bļauj, mētājas ar rokām un kājām, viens dzejnieks vienmēr skrien pie televizora, rauj vaļā bikses un grib dračīt un man viņš jāskrien apturēt. es nezinu, man liekas večiem tās vecenes vienkārši gribās un viņi ir mazliet citas konstrukcijas un tādās kaislībās nekas tik ļoti slikts neiekļaujas.

un unpy jau nu nav ļaunākais cibiņš un man pat šķiet ir viens no visvairāk reveransējušiem šeit cibā. vienkārši ar humora izjūtu ir tā, ka labs joks vai slikts joks, to saprot gandrīz visi un vienmēr, tikai klausītājam ir divas izvēles - pieņemt to un smieties vai nepieņemt un nesmieties un stresot.

link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.