Saspēra velns to zaļo krūzi - [entries|archive|friends|userinfo]
Hlorēts ūdens

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 12th, 2012|09:23 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkregister

Comments:
[User Picture]
From:[info]zhora
Date:August 12th, 2012 - 07:19 pm
(Link)
ak dievs, kāds vēl draudzīgais kolektīvs. paskaties uz jūzeru skaitu, kas tik te nav, aģentu fiksu ieskaitot :) man jau gan nav tādu ilūziju jau kādu laiku. bet tas ir attiecībā arī uz visu pārējo dzīvē, kaut kāds kopējs noskaņojums.

nubet es saku - manuprāt viss sākās ar cibas beibes ievēlēšanu. un pret to neviens neiebilda.

esmu arī kopienā, tāpēc neko nedrīkstu stāstīt. redzi, man no mana viedokļa raugoties, tie kopienas locekļi, kurus tur lasu, man šķiet džeki ar izglītībām un normālu estētisko izjūtu, kaut vai attiecībā uz tekstu. jo čatot par pupiem arī jāmāk. man liekas, ka nekāda zemiskuma tajos komentāros nebija, jo zemiskums neiederas vispār nekādā estētikā, pat vismelnākajā. man liekas džeki šeit cibā visi visu ļoti labi jūt un nedomāju, ka viņi nu tā visi kopā mestos virsū kādai nelaimē nokļuvušai dvēselei un to atspārdītu. drīzāk tas ir tāds kā mēģinājums noorganizēt tematisku pasākumu, tipa klases vakaru, kad tiek izdomāta tēma, izkārtas virtenes un bumbuļi. nu tā, ka jūtams pat neliels lieks entuziasms. nu kā, dzēkiem gribas izklaidēties ārpus ģimenes, aizbraukt kaut kur ciemos un piedzerties, lai neviens neuzrauga, izbļaustīties par sončikām televizorā. to vajag un tas ir nepieciešams. sievas klātbūtnē viņi nemūžam tā nebļautu par to beyonse un arī nevajag. nez, man tas liekas normāli.

ir man draugos brīnišķīgas, līdzsvarotas meitenes, kuras pa retam paraud, bet pārējo laiku ir skaistas un nepiepūlēti organizētas. tāds mieriņš apkārt lidinās. bet ir meitenes, kuras ir histēriskas. tā ir. es pats esmu ar kādu lieku sieviešu hromosomu, man liekas, es zinu, kas ir histērija. tā ir bezvārdu pasaule un ir gandrīz neiespējami ar to cīnīties. tā uznāk tā, ka tev joprojām liekas, ka viss ir normāli, kaut gan tā sen jau vairs nav. es ar savu histēriju cenšos cīnīties, bet nekas vairāk par mēslu saslaucīšanas aiz sevis nesanāk.