leminkainens ([info]leminkainens) rakstīja,
@ 2004-10-12 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Peec [info]scooby_snack jautaajuma par manu ieilgusho neciboshanu, atljaushos beidzot ierakstiit savas paardomas par teemu, kuru gribeeju sheit ieposteet jau sen.

Domaaju, ka gandriiz katram no mums ir paziistama kaada meitene, kura vienmeer ir sastopama tikai dzheku kompaanijaa. Nee, nee - taas nav taas, kas kliist ar visiem. Es runaaju par meiteneem, kuras ir iistenas shakaalju bara locekles. Man dazhas taadas ir baigaa miikla. Vinjas ir skaistas, vareetu  pat teikt - perfektas. Nav viirieshu, kas vinjas neiekaarotu, bet... nee... Vinjas ir vienas... it kaa.

Viena taada iistena muusu shakaalju bara locekle un ir patiess choms, kura deelj ne tikai zhokli kaadam salauziisim, ja vajadzees, jau gadus 5 ir bez otras pusiites un pat laabaakaas draudzenes vietaa vinjai esam mees. Kaadeelj? Vinja pati nezinot, bet uz tusiem vislabpraataak slaaj kopaa ar mums un, kaartiigi iztrakojusies ar kaarteejo viena vakara pieluudzeeju, vienkaarshi atshuj to, pazinjojot tam, ka tagad vinjai ar draugiem esot jaakozh. Dazhreiz vinja ar taadu aizslaaj, kaa pati saka: 'zvaigznes paskaitiit'.  

Skaistas, trakuliigas - deelj sava superdraudziigaa, izpaliidziigaa rakstura, skaisto sejas pantu, lieliskaa auguma un sirsniigaa smaida ir  daudzu viirieshu iekaares objekts, bet... kaa nekaa, taa nekaa. Vinjas lieliski sadziivo ar muusu draudzeneem utt, utt, bet... reizeem var redzeet, ka kaut kas vinjaam pietruukst, aciis ir taadas kaa kaut kaada piepildiijuma alkas.. Un taadas es zinu vairaakas. Kas liek shiim butneem mekleet viiriesha tuvumu shaadaa veidaa. Protams, vinja juutas aizsargaata, bet.... skaidri var redzeet, ka ne pavisam.

Kaadas ir juusu domas un noveerojumi shajaa sakaraa? 

 



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?