leminkainens ([info]leminkainens) rakstīja,
@ 2004-10-12 22:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Peec [info]scooby_snack jautaajuma par manu ieilgusho neciboshanu, atljaushos beidzot ierakstiit savas paardomas par teemu, kuru gribeeju sheit ieposteet jau sen.

Domaaju, ka gandriiz katram no mums ir paziistama kaada meitene, kura vienmeer ir sastopama tikai dzheku kompaanijaa. Nee, nee - taas nav taas, kas kliist ar visiem. Es runaaju par meiteneem, kuras ir iistenas shakaalju bara locekles. Man dazhas taadas ir baigaa miikla. Vinjas ir skaistas, vareetu  pat teikt - perfektas. Nav viirieshu, kas vinjas neiekaarotu, bet... nee... Vinjas ir vienas... it kaa.

Viena taada iistena muusu shakaalju bara locekle un ir patiess choms, kura deelj ne tikai zhokli kaadam salauziisim, ja vajadzees, jau gadus 5 ir bez otras pusiites un pat laabaakaas draudzenes vietaa vinjai esam mees. Kaadeelj? Vinja pati nezinot, bet uz tusiem vislabpraataak slaaj kopaa ar mums un, kaartiigi iztrakojusies ar kaarteejo viena vakara pieluudzeeju, vienkaarshi atshuj to, pazinjojot tam, ka tagad vinjai ar draugiem esot jaakozh. Dazhreiz vinja ar taadu aizslaaj, kaa pati saka: 'zvaigznes paskaitiit'.  

Skaistas, trakuliigas - deelj sava superdraudziigaa, izpaliidziigaa rakstura, skaisto sejas pantu, lieliskaa auguma un sirsniigaa smaida ir  daudzu viirieshu iekaares objekts, bet... kaa nekaa, taa nekaa. Vinjas lieliski sadziivo ar muusu draudzeneem utt, utt, bet... reizeem var redzeet, ka kaut kas vinjaam pietruukst, aciis ir taadas kaa kaut kaada piepildiijuma alkas.. Un taadas es zinu vairaakas. Kas liek shiim butneem mekleet viiriesha tuvumu shaadaa veidaa. Protams, vinja juutas aizsargaata, bet.... skaidri var redzeet, ka ne pavisam.

Kaadas ir juusu domas un noveerojumi shajaa sakaraa? 

 



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scooby_snack
2004-10-12 23:28 (saite)
mjaa, es gan iisti taadas nezinu, bet varbuut, ka taa ir bijusi kaada ljoti saapiiga epizode, kurai seko aizsargmehaanisms?

(Atbildēt uz šo)


[info]lii
2004-10-14 11:55 (saite)
es nezinu, vai tevis teikto kaut kaadaa veidaa var attiecinaat uz mani, bet nu klausies.
jau no beerniibas man vairaak patika speeleeties ar dzhekiem seetaa, jo ar vinjiem bija dinamiskaak, straujaak un interesantaak. kameer meitenes pina vainadzinjus vasaraas, mees ceelaam bunkurus, braukaajaam pa bmx trasi, zagaam pluumes, seejaam strikjus priekshaa celjam (tad kad vinjiem uzspiidinaaja ar mashiinas lukturiem, tie izskatiijaas 2xlielaaki un caaram naacaas sabremzeet,kas izraisija lielu jautriibu). paaugos. manas vienaudzes saaka ziileet, kursh tad buus tas iistais un vieniigais. tikmeer liidz ar manaam kruutiim izauga saldus dirti. tur katraa zinjaa bija interesantaak. vairaak asu izjuutu, emociju. iisteniibaa arii tuvaaka draudziiba. jo sievietes paliek sievietes. vinjaam tur taas intrigas, griezsirdiibas utt. taapeec man nekad vinjas nav patikushas. a dzhekiem viss ir vienkaarshi. vinji nekad savas attieciibas nesadirsiis kaadas chikses deelj. vinji vinju sadaliis. tur pretii sievieteem shitaa rodas naidi uz muuzhu, bullshits. arii uz doto briidi man draugu ir vairaak nekaa draudzenju. vinji ir patiesaaki. piemeeram es runaaju ar sediju par kaadu man tobriid aktuaalu dzeku. vinja man vienmeer meegjinaas patiekt kaut ko labu, lai uzmundrinaatu. veltiis tekstus :"es redzu, tu tachu vinjam patiic utt." dzhekiem taa nav. veel aizvakar ar vienu runaaju, un es zinu, ja vinjsh pasaka kaut ko, tad es zinu kaa taa arii ir. protams, es runaaju par iistiem draugiem, nevis taadiem, kas tevi visu laiku meegjina samediit. dzheki neiet ik pa 20 min klubaa pastiities uz sevi spooglii. nu es nezinu, vai tu mani saprati. bet visaa visumaa man sievietes riebjas. es priecaajos par taam dazhaam, ko es esmu atradusi un par iistaam atdzinusi. bet teikshu atklaati, es veel aizvien labaak izkratu sirdi dzhekiem. es veelarvien labaak eju tuseet ar vinjiem. un nejaunu taadeelj, ka man nebuutu draudzenju. man vienkaarshi ar vinjiem ir interessntaak. tici man, ir patiikamaam sestdienu pavadiit ar draugiem braukaajot ar mountainbordiem uz kliistot pa turaidas pils pilsdrupaam, nekaa taisiities vakaram uz Essential. piedodiet man daargaas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]leminkainens
2004-10-14 19:18 (saite)
Tu esi daljeeji pieskaitaama pie taadaam. Es runaaju par taam, kuras ir 'iistaas' meitenes, bet konsekventi atrodamas tikai un vieniigi dzheku sabiedriibaa. Lai gan shis tas no Tevis teiktaa apskaidroja situaaciju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?