Left_Behind ([info]left_behind) rakstīja,
@ 2003-04-15 23:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Stiliigums
Vai taa ir taisniiba ka liela dalja muusu sabiedriibas prosta grib buut stiliiga izsakot vienu un to pashu nodraazto fraazi?Manupraat ir papilnam izcilnieku kuri, nespeejot pashi neko praatiigaaku izdomaat un shie visu varenie mulkji speej tikai paspiideet ar citu izdomaataam stiliigaam banalitaateem.
Latvijaa ir topaa teik sekojsho - "Man tieshaam nepatiik McDonalds eedieni, nu kaa vispar tur var iet, tas ir neveseliigi, trekni, vajadzeetu aizliegt taada veida uzturu.Taa ir konveijera prece!"Esmu paarliecinaats, ka daudzi to teiks arii taadeelj jo vinji taa domaa, tachu tas buus mazaakums.Nevar jau vienkaarshi pateikt - man personiigi nepatiik, izveelos eest citur - vajag buut krutam un paspiideet ar zinaashanaam.Es neesmu McDonalda fans lai gan shad tad tur ieedu, tachu juus visi stiliigie visu varenie mulkji esat pelnijushi, ka jums pasaka taisniibu kaa ir ;)
Ir stiliigi pateikt fraazi:"Vai es peedeejaa laikaa dikti aiznemts jo piedalos Eiropas Savieniibas jaunieshu nomentnee konferencee utt", vopshem ir stiliigii ja vari pateikt ka esi saistiits ar ES jo tad visi padomaas ka esi zinoshs, domaa par LV naakotni utt.Nedod dievs pateikt, ka tevi tas neinteresee - tad jasavelk paargrudra sejas grimase un paaraakumaa jaaizgriezhas.Citaadi tachu nebuusi stiliigs vai ne?ES fanaati ir jau noriebushies ar savaam nometneem, informaacijas izsniegshanas metodeem utt.Es balsoshu par ES nevis par jums juus anomaalie stiliigie cirvji ;)
Topaa ir pateikt ka fanot par Southpark, stiliigi iesaukties - kaa man patiik taa multene!
Un taadu lietu ir daudz - sheit mineeju tikai dazhas.Stiliigums visapkaart ;) Kaa lai tam nepievienojas un nekluusti stiliigs :D


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Ir ljoti gruuti, mjaa.
(Anonīms)
2003-04-29 19:27 (saite)
Vareetu teikt vienkaarshi: "katram savs". Izlasot tavas paardomas par sho teemu man radaas sekojoshi jautaajumi:
1. Cik lielaa meeraa nosakaams un kaadaas meervieniibaas izsakaams ir shis jeedziens "stiliigs". Gluzhi vienkaarshi veelos redzeet juusu sniegtu definiiciju, jo citaadi sniegtie citaati var vest maldinaashanaa veel nenobriedushus un absoluuti stiliigumu neatpaziistoshus praatus (kaa maneejo, piemeeram).
2. Vai juusu raksts zinaamaa meeraa nepretendee uz noteiktu "anti stiliiguma" kustiibas ievieshanu, taadejaadi radot to kaa alternatiivu stiliigumam, tai pat laikaa nodroshinot iespeeju (iespeejams) buut stiliigam tam indiviidam, kursh shai kustiibai piesleejies?
3. Vai ikdienas sadziivee juus joprojaam speejat izdaliit no peleekaas masas shos ljautinjus, kuri meegjina sekot kaadam "vadonim", jeb "stiliiguma etalonam" ar puspaveertaam muteem un liidz pat zemei izshljukushu slienu. Ja tas jums ir tik ljoti aktuaali, tad iespeejams shii saape radusies no nespeejas buut stiliigam kaa visi, vai 1. punktaa mineetaas nostaajas ienjemshanas rezultaataa.
Juusu mineetajaam klishejaam varu pievienot kaadu nedaudz aktuaalaaku shobriid. Un taa protams ir hokejs. Juus protams pamaniijaat, ka jau vairaakas nedeeljas pirms saakaas sho subjektu pulceeshanaas ap zilajiem, vai oranzhajiem ekraaniem, kuros skraida mazas figuurinjas, ciinoties par kaada gumijas gabalinja saglabaashanu savas komandas iipashumaa, veikalos plashi pieejams tapa dazhaadu aksesuaaru, visai plashss jaapieziimee, sortiments. Un tagad padomaasim. Cik cilveeki seko liidz hokejam taapeec ka vinjiem shii speele patiik (pashi speelee, gjimenes loceklji speelee, etc.), kaada dalja no tiem vienkaarshi ir atradushi iemeslu palaist trubaas ugunsdziru, tachu lielaakaa dalja ir 3. punktaa aprakstiitie indiviidi, kuri maaj ar karodzinju un klaigaa "sarauj Artuur!", ik pa laikam ar savu dvashu kustinot objektu, kurhs rada skanjas viljnju modulaacijas, peec raksturlielumiem ljoti atgaadinoshas mamuta mauroshanu riesta laikaa.
Es to nosauktu par "absoluutaas kopeeshanas sindromu". Bailes no izsmiekla vai neizpratnes par to ka esi vai veelies buut savaadaaks.

-Inc

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?