Left_Behind ([info]left_behind) rakstīja,
@ 2003-03-14 01:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viirieshu tipi dazhaadas situaacijas
Hmm par viirieshiem ir daudz spriests diskuteets.Es tev piedaavaaju apskatiities uz 4 tipiem 4 dazhaadas - situaacijaas, tad nu pats izlem kursh tev tuvaaks :)

1.Tev uz ielas pienaak klaat triis chigaanu tautiibas jaunieshi un luudz aizdot uz paaris dienaam 10 latu naudas ziimi.Kaada riicibas sheema?
Niikuliigais Tizlenis:Atdod pilnigi visu naudu, luudzas zheelastiibu, lai nesit plus atvainojas, ka nav panjeemis vairaak naudas liidzi.
Aprobezhotais kaulu maleejs: Nahrenizee visus 3 chigaanus, iztuksho kabatas tiem un atspaarda guljoshos breekdams - poluchil suka poluchil!
Nozheelojams muljkis: Nesaprot, ka runaats tiek ar vinju un turpina celju, svilpodams jautru dziesminju
Anomaalais jokdaris: Pasaka, ka pagaidaam aizdot 10 latus tiiraa veidaa nevar, tachu piedaavaa aizdevumu ar liizinga noteikumiem.
2.Pie tevis ciemos atnaak draugi, tachu tu tajaa briidi esi aiznemts guljamistabaa ar savu girlfriend.Kaada riiciibas sheema?
Niikuliigais tizlenis:Nokaapj no gumijas lelles, atver durvis tipa draugiem, sanjem sitienus un speerienus un tiek ieslodziits tualetee ar galvu podaa.
Aprobezhotais kaulu maleejs: Nokaapj no Pamelas, atver durvis un skalji nobljauj:Cik reizhu jums neesmu teicis netrauceet mani filmeeshanas laikaa ( peedeejos vaardus dzird tikai tuksa kaapnjutelpa )
Nozheelojams mulkjis:Turpina iesaakto un nekaadi nereagee.
Anomaals jokdaris:Nokaapj no girlfriend, ielaizh draugus un sariiko visiem kopiigu neaizmirstamu porno vakaru ;)
3.Tava atbilde uz jautaajumu - tu esi daunis?
Niikuliigais tizlenis: Piedod, ka tevi aizvainoju, es vairs taaa nedariishu.
Aprobezhotais kaulu malejs:Nerunaa bet izrubii.
Nozheelojams mulkjis:Meegina jautaajumaa atrast sleeptu zemtekstu, neatrod, aplauzhas un taa arii neko neatbild.
Anomaals jokdaris:Atziistas,ka rakstiijis zinatnisku peetiijumu par Dauna slimiibas iedarbiibu uz cilveeku un atziist ka pats jautaatajs vinjam atgaadina peetijuma praktisko dalju ( interviju ar slimniekiem )
4.Ir veels un tef gribas guleet, bet kaiminji speele muuziku skalji.Riiciba?
Tizlenis: Sanjem drosmi, lai piezvaniitu kaiminjiem un paprasitu vai vinjiem netraucee tava kraakshana.Protams arii atvainojas/
Kaulu maleejs:Aiziet kaiminja dziivoklii un visu izdemolee.
Mulkis:Izsleedz savu mobilo telefonu un briinaas kaapec tas neapklust
Anomaals jokdaris:Samierinaas ar to visu, megina iemigt, un uz riita pusi, kad kaiminji atrubaas palaizh La Rocas hiitus visaa skaljumaa 7 stundu garumaa ;)
Tagad apskaties un izlem pats, kas tu esi :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]darcold_massive
2003-03-14 01:51 (saite)
es domaaju ka esmu paranormaalais psihopaats, kas itkaa jokodamies izriikojas nekaitiigi, bet tad metas pie kakla, sakozh veenas un nekontoleejamaa naidaa, asiņainām aciim spaarda jau atveerushos liikji un kliedz "sanjem krievu zaraza, suka, jobanaa, mauka nedapis.."
ok, nu jau pietiks.

tu esi zajebis. *added to my friend list.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

;)
[info]left_behind
2003-03-14 02:13 (saite)
Prieks iepaziities, es pienjemu sevi kaa Anomaalo cirvi ;) hmm nez vai es buutu gana zveeriigs prieksh krievu nahrenizeeshanas ;) tachu meeginaashu attiistit savu nozheelojamo militaaro fizionomiju ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ;)
[info]darcold_massive
2003-03-14 02:39 (saite)
ja nav talanta, tad var izkopt to, kas ir. ir doma, kas ir liela; liidz ar briivaaku laiku iet maaciities kauties. ne jau aiz agresijas. aiz normaali pa ielu paiet-vajadziibas.

liidz riitam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ;)
[info]left_behind
2003-03-14 13:02 (saite)
Nu naf jau taa ka buutu tik liela nepiecieshamiiba izkopt nahrenizeehsamas panjeemienus ( sho to jau maaku ) tachu armijai tas vienalga butu par maz, jo tur tef jaamaak arii nenorauties kameer guli, nenorauties no daudzaakiem uzreiz, nenorauties no augstakas pakaapes, atbildeet, taa lai kaadam atsaldetajam tas patiktu utt ;) vopshem spriezhot peec savas nozheelojamaas pacifiskas suutiibas, nedomaaju, ka speshu sev uztriit zveera nagus ;)
Pac
LeFt
Behind

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ;)
[info]darcold_massive
2003-03-14 13:51 (saite)
rēķinies taču, ka armija ir suuds un tur ir cita komunikaaciju un hierarhijas-attieciibu sisteema. armijaa taču buus taa, ka tu lidiisi dirsaa augtaakajiem un sitiisi zemaakos.

tu tachu nedomaa armijaa iet? jaa, man jau 3. papriirs no armijas atnaaca. taa arii neesmu aizgaajis. ka nesavaac..

music: korn - blind

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ;)
[info]left_behind
2003-03-14 16:19 (saite)
Man tie nozheelojamie aaksti atsuutiija vienu pavestku, aizgaaju uz vinju anomaalo midzeni, tipa pieregistreejosun tagad nav suutiijushi, jo es maacos augstaakajaa iestaadee.Bet gan jau ka kretiini driiz atsuutiis kaut ko ;)
Ja tu maacies tad principaa vinji tev neko nevar izdariit,bet nu citaadak var atbraukt pakalj un savaakt, taadas tiesiibas tiem degradeetajiem cirvjiem ir.
Iesaku pacholeet http://armija.serveris.lv tur atradiisi daudz ko interesantu prieksh sevis ;)

Pac
LeFt Behind

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?