Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2009-01-15 23:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šķiet, ka vasarā jau reiz rakstīju, ka jāievieš "pasākumu soma" - nu tāda, kurā viss ir dzīvošanai, pirtij, iztikšanai vairākām dienām Deivs vien zina kur: pāris sausās paikas & mangaļu pudeles, tualetes papīrs (ou māj, šitais noder vienmēr, un ne tikai tām funkcijām, kas paredzētas), otrs telefona lādētājs un tādā garā. Nevaru, nevaru izturēt, ka tik bieži ir jākrāmē lielā soma. Un kas pats trakākais - jādomā, ko tajā jābāž iekšā. Sarakstiņu ar smalkumiem līdz pat zobu bakstāmajiem kkur esmu pakāsusi & galu galā nupat jau tik žirgti kā vasarā, ka mājās esi tik pa nakti un no rīta atkal jāšauj kkur prom ar jautājumu, vai tiksi mājās tik ātri, lai nekas nepietrūktu.

upd: tomēr esmu progresējusi: vērtība "sporta soma" ir ieviesta un vienmēr stāv kaujas gatavībā darbā zem galda: ar dvieli, peldčuku, botām, tērpu, apakšveļu, dušas želeju un tādiem krāmiem. You never know, kurp vakars aizvedīs. Dēm, ir kur augt. ar to "pasākumu somu" I mean :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chirkainais
2009-01-15 23:54 (saite)
Lielā 75l "High peak" jau sen ir aprīkota ar 'survival kitu', nekur nebraucu tālos ceļos bez naža, 2mx3mm auklas gabala, survival blanket folijas, šņaucamās tabakas, košlenēm, ceļojumu zobubirstes, vecām vēstulēm, rakstāmlietām, nagu kniebjamā un lieka dvacāra. Bet doma par pārtī-kit arī nav peļama :) Ddomāju gan, ka tādu nevajag vienmēr turēt gatavībā, bet to somas sakravāšanu padarīt par rutinētu pasākumu, tieši tāpat kā zobu tīrīšana no rīta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2009-01-16 00:07 (saite)
Manējais high peak vasarās visbiežāk stāv pusizkrāmēts, jo gadās tā, ka vienā dienā no Kurzemes caur Rīgu (nakts) uz Vidzemes tālāko fermu. Šņaucamo reiz izvācu (būs jāieliek atpakaļ ;D), bet vecas vēstules nekad līdzi neesmu ņēmusi. Vienubrīd somā mētājās visu festu caurlaides prievīšu izskatā no n-tajiem gadiem, dvielis & peldkostīms, liekas botas & pat slēpošanas bikses (jo vakaros gadās auksts) bet zobu kociņi, tūčinieks un sausās zupas ir neizbēgams variants :))
Godīgi sakot - vasarā pat nebija laika to izkravāt & sakravāt, tagad varētu uzkačāt skilus, lai: vai nu tas būtu tik pat ātri, kā iztīrīt zobus, vai arī jau gatavs. Katrā ziņā patīk variants: davai braucam? un: - yeah, braucam! :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]chirkainais
2009-01-16 00:09 (saite)
Trū..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?