Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2009-01-13 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
uzparikšu horoskops
JAUNAVA: Jūs esat videokamera. Uzmanīgi vērojat apkārtējo pasauli, visu pamanāt un spļaujat ārā izanalizētā digitālā formātā. Jā, gudra uzparikte, tomēr būtu nepareizi domāt, ka tā tikai fiksē notiekošo. Ō, nē! Videokameras jūtīgā optika brīnišķā veidā spēj pārveidot īstenību, turklāt, gan uz labo, gan uz slikto pusi. Ir cilvēki, kuri videokamerai nepatīk. Tos kamera kategōriski atsakās parādīt par skaistiem. Bet ir arī citi, un, viņi ir veiksminieki. Ja videokamera kādu iemīlēs, tad ātri padarīs par zvaigzni.

Hehe, šis ir tik pat foršs, kā tas grābekļu horoskops, kas pirms kāda laika mētājās apkārt. Ja gribas uzzināt savējo - varu ielikt komentāros.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Lauva
[info]lee
2009-01-13 22:30 (saite)
Jūs esat putekļsūcējs. Jūsu klātbūtne nomāc visas šīs pasaules skaņas, jo, salīdzinot ar jums, viss pārējais ir nedzirdams un nenozīmīgs. Ar spēcīgu svaiga gaisa strūklu jūs noslaukāt putekļus un rutīnu, varat sašūpot jebkuru purvu un izkrāsot visu apkārtni spilgtās krāsās. Jūs esat mērķtiecīgas enerģijas kamols un spējat ļoti daudz ko ievilkt šajā vētrainajā virpulī, tai skaitā arī to, kas jums galīgi nav vajadzīgs. Ar vienlīdz lielu entuziasmu jūs ķeraties klāt jebkam, vai tā būtu kniepadata, vai skapis. Iemācieties neskumt, ja jums neizdodas sevī ietilpināt skapi, labāk padomājiet vai jums to vajag?

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?