Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2009-01-13 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
uzparikšu horoskops
JAUNAVA: Jūs esat videokamera. Uzmanīgi vērojat apkārtējo pasauli, visu pamanāt un spļaujat ārā izanalizētā digitālā formātā. Jā, gudra uzparikte, tomēr būtu nepareizi domāt, ka tā tikai fiksē notiekošo. Ō, nē! Videokameras jūtīgā optika brīnišķā veidā spēj pārveidot īstenību, turklāt, gan uz labo, gan uz slikto pusi. Ir cilvēki, kuri videokamerai nepatīk. Tos kamera kategōriski atsakās parādīt par skaistiem. Bet ir arī citi, un, viņi ir veiksminieki. Ja videokamera kādu iemīlēs, tad ātri padarīs par zvaigzni.

Hehe, šis ir tik pat foršs, kā tas grābekļu horoskops, kas pirms kāda laika mētājās apkārt. Ja gribas uzzināt savējo - varu ielikt komentāros.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lee
2009-01-13 22:12 (saite)
Luc, luc :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]raaha
2009-01-13 22:13 (saite)
klau, man ģimenes komplektam vajag Vērsīti :), ja var!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

āber ofkōrs! :)
[info]lee
2009-01-13 22:14 (saite)
VĒRSIS: Jūs esat kafijas automāts. Ja šis būtu mēbeļu horoskōps, bez šaubām, jūs būtu dīvāns- uzticams, pamatīgs, un uz jums allaž var atbalstīties. Bet jūs esat kafijas aparāts, un, nedomājiet neko ļaunu-pie mums tas skan lepni! Kafiju, katram kārojas reizes desmit dienā, un katrs dodas pie jums. Tasītes visiem ir maziņas un tukšiņas, bet jūs esat liels un pilns, tādā veidā piepildāt tukšumu ar jēgu. Ak jā, katram tā vien kārojas paskatīties zem vāciņa- nesaprot, ka ūdens uzvārīsies tad, kad uzvārīsies. Jums, protams, nav žēl dot citiem, bet ūdens kafijas aparātā ir jālej, lai nesadegtu spirāle.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: āber ofkōrs! :)
[info]raaha
2009-01-13 22:18 (saite)
tas ir labi, tas ir labi ;)) paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?