Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2009-01-13 21:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
uzparikšu horoskops
JAUNAVA: Jūs esat videokamera. Uzmanīgi vērojat apkārtējo pasauli, visu pamanāt un spļaujat ārā izanalizētā digitālā formātā. Jā, gudra uzparikte, tomēr būtu nepareizi domāt, ka tā tikai fiksē notiekošo. Ō, nē! Videokameras jūtīgā optika brīnišķā veidā spēj pārveidot īstenību, turklāt, gan uz labo, gan uz slikto pusi. Ir cilvēki, kuri videokamerai nepatīk. Tos kamera kategōriski atsakās parādīt par skaistiem. Bet ir arī citi, un, viņi ir veiksminieki. Ja videokamera kādu iemīlēs, tad ātri padarīs par zvaigzni.

Hehe, šis ir tik pat foršs, kā tas grābekļu horoskops, kas pirms kāda laika mētājās apkārt. Ja gribas uzzināt savējo - varu ielikt komentāros.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smaids
2009-01-13 22:03 (saite)
Mmm? Svari? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2009-01-13 22:05 (saite)
SVARI: Jūs esat radio. Svaru skalai ir garlaicīgi rādīt banālu kilogramu skaitu, krietni airaujošāk ir ceļot pa FM stacijām. Cik plaša pasaule ir jūsu diapazōnā, cik daudz jūtu, domu un melōdiju tā sevī ietver! Un, cik gan grūti izvēlēties vienu pašu staciju. Bet ir jāizvēlas, jo jūsu mētāšanos no vienas stacijas uz otru pavada nelāgi trokšņi un čerkstoņa. No otra puses, labāk piecas minūtes pačerkstēt, bet pēcāk labu mūziku klausīties, bet tā allaž noder. Jūs mīl, ar jums kopā ir gaišāk, prieks pilnīgāks un jautrība sit augstāku vilni, pat skumt jums blakus ir patīkamāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smaids
2009-01-13 22:08 (saite)
Paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2009-01-13 22:09 (saite)
npk :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?