Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2008-09-07 15:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es naktī sapņoju, ka man pieder suns. Liels, skaists, nedaudz līdzīgs kā vakar ar [info]vins jūrmalā redzējām. Mazliet līdzīgs labradoram, kurš graciozi skrien un vēl graciozāk asti šūpo. Bija arī kaķis, un viņi abi divi man sagaida mājās..
Kādā momentā piefiksēju, ka ir palikušas vaļā durvis - un tas satraukums, ko izjutu, ka viņi ir prom, bija līdzīgs lielai traģēdijai. Tad pagriezos, un viņi abi sēdēja un lūkojās uz mani, nebija nekur aizgājuši, un tas bija tik neizsakāmi milzīgs prieks, tādi mīļuki, un tik labi palika.. Tik labi, tik labi.
Sapnī, kur gandrīz fiziski sāp sirds. Es tiešām nezinu, bet man šķiet, ka man nepieciešams vien kāds, ar kuru kopā paklusēt, un pēc tam just to kluso laimi sev blakus, kas nepamet.
Kādu īstu, patiesu un skaidru vērtību.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]optimiste
2008-09-07 16:43 (saite)
Mums savā laikā mācīja, ka galvenais ir nevis tas ko tu redzi saprnī, bet gan ar kādām izjūtām par redzēto tu pamosties. Tad jāatceras kādā dzīves situācijā tev bijušas šādas izjūtas un tad var saprast to, par ko sapnis brīdina vai kādēļ šādas izjūtas ir piemeklējušas sapnī.

Kad sāku analizēt šādā veidā savus sapņus atklāju, ka tas man palīdz daudz ko saprast.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2008-09-07 16:44 (saite)
Man šķiet, ka es sapratu. Nja

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]optimiste
2008-09-07 16:46 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?