Ja nepatīk ēst, var nelasīt!
Pēc cibiņu lūguma turpmāk visi šitie ies zem taga "kičens", tas gadījumam, ja akurāt grib sekot līdzi maniem ēdameksperimentiem.
Kopš esmu atklājusi Dzintariņa pielietošanu karstajos ēdienos, iet vaļā viss, kas iešaujas prātā.
Kā pamatsastāvdaļu izmantojam makaronus vai rīsus (ja negribas tik sātīgu)
Uz pannas sacepinam sīpolus, var piešaut papriku un citas lietas, kas garšo
Ūuuuun - pieliekam kūpinātu vistu (sagrieztu gabaliņos, protams) - šeit gribētu atzīmēt, ka garša no šī ingredienta kļūst patiesi neaizmirstami garda
Piegāžam klāt pamatsastāvdaļu, piespiežam ķiplokus, sagaršvielojam un visā iemaisam Dzintariņu (vislabāk klasisko, bez garšas), vakar pieliku arī dilles - tas smukumam!
Sanāk visai sātīgs paēdiens, turklāt ļoti gards. Un kas vēl svarīgi - ļoti vienkārši gatavojams. Tie te nav suši vai tortiļjas un kas tik vēl ne. Letiņa kuņģis labi saprotas :)
labu apetīti!!! :)
P.s. Snorkei ir kolosāla bals!!!! :))