Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2007-04-19 09:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mans PMS beidzās ar 30 min aukstumā & vējā sapūstu prātu, kas novedis manin līdz galvas & zobu sāpēm bonusā jau ierastajām spazmām vēderā. Vēl man uz kreisā pleca ir pamatīgs asinsizplūdums, uz labā arī - tikai tur drusku mazāks. Mūsdienās tādus var iegādāties, stiepjot smagas somas..Sāp kauli, šķiet ka asarošu.
Vēl tagad varu arī daudz ko par džinsām pastāstīt. Vakar uzmērīju pusi no piedāvājuma 3 tirdzniecības centros. Tie sašaurinātie gali man liekas pilnigi anāli..tas ir tā, kā retūzenes uztīvēt kājās un domāt, ka izskatās kruti. Vēl es sapratu, ka ir normāli ja DŽINSA audums ir staipīgs(!!!), ja dibens lien ārā pat nesaliecoties, bikses bez apdrukām vispār nav bikses..un, ja ne viss iepriekš nosauktais, tad vismaz viņas ir tik garas, lai tu tāpat izskatītos pēc ķēma. Kad biju pārkarsusi visās tajās uzlaikošanas kabīnēs, izbesījusies un izpurpinājusies no sirds ne-patikas, sapratu, ka mūsdienās bikses man nenopirkt. Acīmredzot ar mani kaut kas nav kārtībā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gg
2007-04-19 10:58 (saite)
tā kā džinsos, nestaigāju jau gadus 8us, jo man jau vairāk tīk tās audum bikses, aizej uz pirmo veikal - izmērs M un bez problēmām :P

apspīlēti apģerbi man principā nepatīk, protams, ja man vēl būtu smuks dibens, ko grozīt ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kangaroo
2007-04-19 12:55 (saite)
Labi Tev... Es aizgāju uz Sach (Sasch?). Uz aci patika viena lupata (krekls ķipa), bet aizdomīgi maza- skatos M. Nu labi paņemšu L. Un es tajā iekšā netiku- piedurknes sen par garām, pogas neaizpogāt, padusēs un uz muguras tūlīt viss pārplīsīs pa vīlēm. Vēl pārīti pacilāju, nospļāvos par jocīgajiem itāļu izmēriem un gāju prom. XL viņiem tur nemaz nebija, bet esmu drošs, ka tas man arī nederētu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gg
2007-04-19 13:06 (saite)
a par t-krekliem runājot ir tā kā i, tu saki!
pats nez cik reizes sūtijis esmu visādus t-kreklus no ārzemēm ar M izmēru, kas tā kā ir mans izmērs, bieži vien ir ok. bet visbiežāk M ir kā liela kleita.

tapēc izvēlos S, pieguļoši, bet der!

nu vienvārdsakot, laikam ir Eiropiešu M un Ķīniešu M :)
kāda nu kurai valstij tā mēru skal atbilst apzīmējumam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?