Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2007-03-06 16:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šodien radās eksistenciālas pārdomas par dzīvi.. Vot ne jau par tādiem sūdiem kā būt vai nebūt..jautājums ir KĀ būt, jo ka BŪT - tas ir vairāk kā skaidrs.. Kad visu rīta cēlienu biju līdz nelabumam apdomājusi savu private dzīvi un kārtējo reizi sapratusi, ka tā ir pilnīgā d***ā, pār prātu kā auksta ūdens šalts pārlaidās cita doma - būs sūdi ar visu to ekonomiku. BŪS! Tajā brīdī gribēju sakravāt mantiņas un sākt meklēt kontaktus kkur Skandināvijā, kur visa tā krīze piemeklētu mīkstākā variantā. Bet ak nē taču! Esmu tak īsta latve kas ar sirdi un dvēseli mīl Latvijas katastrofālos ceļus un izzāģētos mežus.
Bet tā trauksme ar visu to padarīšanu tirgū mani nepamet - gribas kkur investēt naudu un uzkrājumus, kuru man nav, pirkt mašīnu, ķert, grābt.. kamēr visi tie inflācijas apkarošanas plāni vēl nav sākušies.. Gribas mainīt lietas, kuras nevaru ietekmēt..ajhh..vārdusakot - tradicionālā depresija mani piemeklējusi daudz smagākā formā. Samaitātais kapitālisms!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lee
2007-03-06 16:58 (saite)
jesus!! Nopūtos, ieraugot Tavu garo komentāru.. ;)
Es jau nemaz nepretendēju ko pirkt - mani vairāk satrauc sabierības vispārējais satraukums.. Trauksmes sajūta neliek miera..
.."uz dzīves otro pusi varēsi priecāties par savu jaunības lēmumu ik mēnesi novirzīt vismaz viena vidēja brīvdienu lielveikala pārtikas nodaļas pirkuma naudiņu nākotnes vārdā" ja vien viss ies kā pa diedziņu un devalvācijas nebūs.. A pa diedziņu mūsdienās nekas neiet.. Vot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]king
2007-03-06 17:14 (saite)
;)

var, protams, dzīvot stresojot, bet var arī nedaudz nervus atpūtināt un dzīvi atvieglot, pievēršot uzmanību likumsakarībām un iespējām, kas pieejamas IKVIENAM - par to drīzāk mans punkts :)

lai nu būtu traka sabiedrība - tāpat visus neizmainīsi, bet vari iekārtoties tā, ka savas finanses ir +/- sakārtotas un manas bijušās skolas pasniedzēja ne līdz galam kontekstā interpretēts/uztverts viedoklis (par to devalvāciju, kas aizsāka haju ar visām sekām, par ko šķiet esi nobažījusies) Tevi īpaši neaizķertu, jo saprastu, ka bažām po boļšomu īsti nav pamata.

un protams, ka nekas nenotiek pa diedziņu, bet sakārtojot atsevišķas lietas, dzīve tomēr sāk izskatīties rožaināka :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?