Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2007-01-08 11:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
1. X
Vakar pagatavoju savus 1-mos sušī.
Kā vēsta sena paruna: pirmo reizi reti kad kas neizdodas.
Un tā kā trūka vien vasabi un marinēts ingvers, tas tika nomainīts pret īstajām krievu sinepēm un ingvera tēju. Rekomendēju!!!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lee
2007-01-08 22:44 (saite)
Oi, nu pavisam vienkārši!!! Salasījos tautas gudrības visādos forumos, un tad tik bliezu augšā - parastos (zilos) valdo rīsus, galvenais neskalot, vārīt, sabāzt iekšā tajās lapās un ledskapī iekš, lai atdziest! Nu - ideāli!!! Jāpiestrādā tikai pie ietīšanas taktikas, bet tā visādi citādi tīri labi sanāca :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]uwa
2007-01-10 16:24 (saite)
Ar parastajiem rīsiem? Un garša kāda?

Ko iekšā liki?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?