Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2006-05-11 09:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šorīt sakrāvu pilnu somu ar augļiem un dārzeņiem - šodien atpūtināšu sevi, lai gūtu jaunu enerģiju. Bez-gaļas-diena, kā noprotiet. Bet visam sākums: novirzījos no ierastā ikrīta maršruta, lai 10 minūtes vienkārši pasēdētu uz soliņa Viesturdārzā. Aizvērt acis, just kā saule silda degunu un paklausīties, kaut uz mirkli pakalausīties, kā klusiem soļiem pienāk rīts. Un putni, jā - viņi šorīt bija sajukuši prātā!!!!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]siltavieta
2006-05-11 09:20 (saite)
visus tos dārzeņus zaļus, vai kaut kā gatavosi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2006-05-11 09:25 (saite)
Zaļus!! :)
Nu darbā it kā varētu uz plīts pagatavot kaut ko, bet mums te nav pannas. Turklāt gurķus man patīk ēst svaigā vaidā un puķkāpostus arī tāpat..Augļi - nu augļi jau tāpat netiek savādāk gatavoti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2006-05-11 09:28 (saite)
kaadas muljkjibas.:)) gan persikus, gan banaanus, gan ananaasus, gan bumbierus, gan aabolus var smuki cept visdazhaadakajos veidos.:))
cuukgalja lieliski garsho ar viinogaam sataisita.:)
par pluumju un aprikozhu pielietoshanu galjas eedienos vispaar runaat nau veerc, jo taa ir kulinaaraa klasika..;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2006-05-11 09:35 (saite)
Mīlulīt, es tak atslodzi taisu nevis gastranomiskās izvirtības. Texts "augļi jau tāpat netiek gatavoti" ir attiecināms uz mani un maniem ēšanas paradumiem. Par to ka visu var pagatavot, es galīgi nešaubos, jo mans mammuks, kas ir pavārs, mani iemācījusi saprast pat kopā nesaliekamas un neiedomājamas lietas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?