Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2006-04-10 10:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Un vēl: vakar atbrīvojos no negatīvās enerģijas. negatīvā puse šim pasākumam ir tā - ka tā tika izlādēta pret cilvēku, kura dēļ viņa bija sakrājusies (šito jāiemācās konrolēt). bet vakar biju tik ļoti, ļoti nokaitināta..ka sen sevi tādu neatceros..dzīvnieciskais pašaizsardzības instinkts nostrādāja lielākos apmēros kā cilvēciskā domāšana. Kad kaitināšanas kausā tika ielieta pēdējā pile (vēlreiz uzsveru: kaitināta tiku speciāli, turklāt ar nopietnām lietām), metos virsū mutes brūķētājam ar mežonīgu kliedzienu un nogāzu viņu gar zemi. Pēc tam pati jutos pilnīgi apmulsusi no savas spontānās reakcijas..nolīdu kaktiņā, pasēdēju padomāju. bet labi palika pēc tā kliedziena. Jēj! laikam saprotu amerikāņu futbolu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nenormaaliigaa
2006-04-10 13:49 (saite)
Tas nekas, tikai nejuuties vainiiga,ka shim pasaakumam ir arii negatiivaa puse, tad viss buus OK - karma paliek tiira :)
Man arii taa bija, kad iekshaa tureetas dusmas mani slimu padariija. Izlaidu taas aaraa, un kljuva tik...viegli.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]romija
2006-04-10 13:55 (saite)
vai nav tā, ka viegli paliek tikai uz īsu brīdi?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nenormaaliigaa
2006-04-10 14:50 (saite)
Nu man palika viegli uz visu laiku, kas pagaajis kopsh taa notikuma. Galvenais - nevajag justies vainiigai, jo galu galaa - ja vinjsh izraisiijis dusmas, tad ir pelniijis pretreakciju. Dusmas nedriikst tureet. Protams, ir atshkjiriiba, kaadeelj sakliedz uz tuvaako. Ja pats esi neiecietiigs un dusmojies uz otru par to vien, ka vinjsh nedara visu peec Tava praata, tad kaadu dienu shii negatiivaa energjija, ko esi devis aaraa, naaks atpakalj. Ja vinjsh ir nokaitinaajis (kaa shajaa gadiijumaa), tad dusmas ir tikai pashaizsardziiba, pretreakcija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2006-04-10 16:13 (saite)
es nekad neesmu droša, ka varu noteikt negatīvās enerģijas cirkulācijas sākumu, pat gadījumos kad nejūtos vainīga, savu pāridarītāju spēju attaisnot, jo visam ir savs iemesls, kuru izskaidrojot rodas vainas sajūta, ja emocijas situšas augstu vilni.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nenormaaliigaa
2006-04-10 16:36 (saite)
Tas, ka speej attaisnot savu paaridariitaaju ir labi - tas noziimee, ka speej iejusties cita aadaa un meegjini izprast vinju riiciibas ceelonjus. Labi, jo taadaa veidaa, cerams, apdomaa, pirms dusmojies uz kaadu - tas ir labi tikai pasham, ja dusmas nerodas. Bet, ja vinjas ir radushaas, tad savaadaak. tad tureeshana sevii nodara paari tikai pasham.
khm...lai vai kaa - ar to vainas sajuutu ir taa, ka taa rada karmu. Ja nejutiisies vainiiga, viss buus OK. Ja juuties vainiiga, tad esi sapelniijusi sev karmu jeb maaciibu. To var labot atvainojoties.
Galu galaa - nevajag mociities ar visu lietu ceelonju mekleeshanu. Tici savaam izjuutaam. Ja tajaa mirklii, kad sabljaavi vai sadusmojies, likaas,ka taa vajag, tad nenozheelo, jo Tu nekad nezini, ko Tava riiciiba var izraisiit. Varbuut tas maaciis Tevi vairs nebljaustiities bez nopietna iemesla, bet varbuut tas maaciis to otru nedariit Tev paari.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2006-04-10 16:45 (saite)
Paldies par sarunu, Tevī patīkami klausīties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nenormaaliigaa
2006-04-10 16:52 (saite)
VAI! Labaaku komplimentu iedomaaties nevareetu! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]romija
2006-04-10 17:01 (saite)
:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?