Lee ([info]lee) rakstīja,
Ar kabačiem vienkārši: nomizo, iztīra sēkliņas (ja ir) un sagriež aptuveni 2-3 cm gabaliņos, liek katlā.
Pa virsu uzber daudz, daudz sagrieztus sīpolus - jo vairāk, jo pamatīgāk līdzinās kabaču ikriem.
Tāpat pieber sagrieztu papriku - daudzumu arī var likt pēc saviem ieskatiem (es lieku loti daudz, turklāt mēdzu pievienot arī daudz asākus piparus par papriku).
Piegriežu tomātus - to arī tagad netrūkst.
Tad šķiļu klāt uguni un sāku sautēt. Ūdeni nekādu neleju - sākumā uz mazas uguns, kamēr kabači paši sāk suloties, pēc tam uz lielas uguns ar mērķi novārīt lieko šķidrumu nost (tā lai nav gluži sausi, bet tā lai arī "nepeld") Ik pa brītiņam apmaisu.
Sāls pēc ieskatiem beigās, un pašās beigās piegriežu arī zaļumus, pilda burkās (es nekonservēju, tā vietā vnk lieku ledusskapī aukstumā). Beigās tāds košs un krāsains sanāk- saucu par lečo, var saukt arī par karstajiem salātiem vai nu kā labpatīkas :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?