Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2010-05-27 17:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Viens nu man ir skaidrs: pavāram jeb tam, kurš taisa ēst - taisāmās sastāvdaļas ir jāpērk pašam, citādi feili virtuvē ir nenovēršami, ka es jums saku! Nu, izņemot kkādus tomātus un gurķus, kas diez ko ar knifiem neatšķiras starp saviem sugas brāļiem. Turpretī makaroni, piemēram - ir izstrādājumi, kas vnk nevārās normāli un izšķīst. Vai gaļa, siers - katram ēdienam tak tomēr piemērots ir kas cits. Arī papriku, ja pērku, aplūkoju tādu, kuru visērtāk griezt un kurai nav resns "dibengals". Un zivis! Tas jau ir cienīgstāsts, jo laša astes gals vislabāk piedien suši, jo ir plānāks (tātad ērts lielums tīšanai)un netreknāks. Ananāsus pērkot, vispār nākas šos aprīvēt un paraustīt aiz lakstiem, lai iekšā esošais auglis būtu gatavs un salds, un tā varētu turpināt & turpināt.
Nu re, lai neizklausītos pēc galvā spiestas neirotiķes, paskaidrošu: tiko pamatīgi izlamājos uz ledusskapī stāvošo vistas fileju: Nu ibio, kurš ražotājs ir izdomājis, ka mazās vistas filejas = vistas fileja? Un kā tādā mazā pidriķī var sapildīt plūmes? Ne gaļa normāla, ne pildījums!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2010-05-27 17:49 (saite)
... mazas plūmītes varbūt var? :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2010-05-27 17:56 (saite)
heh, sagriezu, jau maziņas plūmītes - uz daļām 8 katru žāvēto plūmi, bet tik un tā gāžas ārā (un nelīdz arī zobu kociņi, ar ko nostiprinu)
Tās mazās filejas, cik noprotu, taisa visai vienkārši - sagriež lielo fileju uz vairākiem gabaliem (ģeniāli!), iefasē un pārdod nost.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2010-05-27 18:02 (saite)
feils pilnīgs :D man laikam tādas tika pagatavotas iekš mērces. es kā patērētājs atšķirību nejutu ghhh bet nujā, tavam nolūkam drošvien īsti neder

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?