Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2010-05-05 20:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jubilāram pa godu saņēmos un 1x mūžā uztaisīju peldošās salas vaniļas mērcē.
Sanācis esot tieši tā, kā tam vajagot būt & tā kā šādus brīnumus pati nebiju vēl redzējusi, šoreiz uzticos zinātājiem.
Recepti ņēmu šo (tas jums iedvesmai) un par pārsteigumu tās salas izrādījās vieglāk gatavojamas nekā biju dzirdējusi nostāstos.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vacatio
2010-05-05 23:12 (saite)
Un Tev ola pienā nepārvērtās kunkulīšos un mērce sanāca viendabīga?
3x esmu mēģinājus vaniļas mērci, bet piens no olas vienmēr paliek tāds smalki kunkuļains.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2010-05-05 23:19 (saite)
ā, tur vajadzīga pieradināšana - no sākuma to karsto pienu lej pa karotēm tajā olā (ola iepriekš ir sakulta ar cukuru un vaniļu) + intensīvi iemaisa ikkatru piena karoti. Tikai pēc vairākām iemaisītajām karotēm ņem rokā katliņu un lēnā tērcītē atlikušo pienu laiž iekšā olā (ar otru roku turpinot intensīvi maisīt). Nez - pirmo reizi šito taisīju un nekādi kunkuļi nesanāca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?