Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2009-07-27 21:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kičenstafs
Tā kā ledusskapis piekrauts pilns ar gailenēm, ogām un vēl veselu zaļo botānisko dārzu, tad šovakar vakariņās top kartupeļu sacepums ar gailenēm un šķiņķi saldajā krējumā & aveņu-melleņu biezpienkūka ar piparmētru lapiņām.
Visam pa vidu ietaisīju katliņu ar mazsālītajiem lauku gurķīšiem, kas ir pilnīgs nom nom nom.
Galu galā pēc kvalitatīvi pavadīta vīkenda un pusgulētām naktīm, arī darba nedēļa jāpadara kvalitatīva!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]klemans
2009-07-27 23:50 (saite)
apbrīnoju šīs jūsu pavārdotības un entuziasmu gatavot!
Goda vārds!!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]keikoo
2009-07-28 01:44 (saite)
da ladno, pat man uznāk tādas dienas kā šī, kad vnk iegrūžu mikroviļņu krāsnī vakardienas cepto vistu, jo uznāk pārākais slinkums kaut ko domāt un šmorēt. Turklāt, tas parasti izklausās sarežģītāk nekā ir, kaut vai tā pati vista - tak slinkums pat sadalīt, tāpēc paplešam kājas (vistai, protams) un stūķējam iekšā citronu un zaļumus, kas pagadās pa rokai un veselu pusotru stundu neliekamies ne zinis par to krāsnī. Za to pēc tam to pasniedzot uz šķīvja var nosaukt par pildītu vistu ar citronu un rozmarīnu, timiāna-majorāna-bazilika "kažokā" :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?