extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Šis blogs ir publisks un es to publiski atradu, tāpēc pieņēmu, ka tie, kam tas interesē, to tieši tāpat būs paši atraduši.

Bet citādi es nejūtu, ka latviešiem daudz interesētu manas idejas par Eiropas solidaritāti. Esmu pietiekami daudz piedalījis asās cibas diskusijās par tām, bet vairums uzskata, ka "katrs pats savas laimes kalējs", tāpēc manas idejas par solidaritāti un pabalstiem vairums noraida.

Par bēgļiem es domāju, ka svarīgi nošķirt loģistikas apsvērumus (tas nav reāli īsā laikā uzņemt miljonus, ir bažas par ekstrēmistu iekļūšanu un izplatību Eiropā utt.) no cilvēktiesību principiem. Un mana attieksme ir tāda, ka bēgļi ir tādi paši cilvēki kā mēs. Jā, ar citu valodu, reliģiju, kultūru un tradīcijām, bet tas neko daudz nenozīmē. Viņi ir tādi paši cilvēki, kas grib dzīvot, priecāties, pelnīt naudu un veidot ģimenes, un attiecīgi viņi ir pelnījuši tādu pašu izturēšanos kā visi pārējie cilvēki vai ES pilsoņi. Loģistikas jautājumi ir jārisina, izvairoties vainot šos cilvēkus par kaut ko.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?