Ilse Kahrklis ([info]ld) rakstīja,
Ne rakstā bija abi procesi atsevišķi.
Jautājums - vai es varu pārbaudīt savas baktērijas? t.i. kādas man ir un kādas nav?
es redzēju vienu interesantu TED talk par ķermeņa baktērijām.

Tu ļoti sakarīgi raksti - tā ka es saprotu. Mana problēma ir, ka es kaut ko lasu, mani tas sāk interesēt, es gribu pielietot attiecībā uz sevi, bet man trūkst zināšanu kā un pats svarīgākais - šobrīd man trūkst izpratnes kā visi tie mazie pužļu gabali kopā sabīdas. Es neuzskatu, ka milti vai piens ir slikti pēc būtības, es gribu zināt kāds ir tas piens, ko es dzeru un vai tas manam ķermenis dod kaut ko labu vai arī ir vēl viena lieta ar ko cīnīties.

Mana izpratne par ķermeni ir aptuveni kā dzīve ar trīs bērniem un vīru. Ja viens no viņiem streiko vai pieprasa papildus uzmanību, es tieku ar to galā, ja divi, tad ir grūti, bet īstermiņā izvelku. bet ja problēmas ir ilgstoši vai pēkšņi visi 3-4 sadumpojas, tad es uzsprāgstu un pati aizeju pa gaisu. Tāpatās ķermenis - ar vienu slikto var tikt galā, bet ja slikto savairojas, tad kaut kur kaut kas sāk streikot. Un mācība no žokļa problēmu laikiem - ja pēkšņi nevaru pakustināt roku, tas nenozīmē, ka tā ir lauzta vai paralizēta. vnk muskuļi nodeva sāpes tālāk un tās "izlauzās uz āru" nākošajā vājajā posmā.

es ar melnās kastes metodi gribu atrast kāpēc mans vājais posms - vairogdziedzeris - salūza. Iespējams utopiski, bet es domāju, ka sakārtojot ķēdīti, sekas pazudīs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?